Hanneke NIEUWE COLLECTIE SCHOENEN

Toffe sneaker voor de coole boys!

16 april 2018

SHOESME VOORJAAR/ZOMER 2018

Dat goeie schoenen belangrijk zijn dat weet iedereen. Zeker voor jonge kinderen. Maar schoenen maken ook je outfit af! Ik vind het altijd leuk als schoenen matchen met de kleding. Met de schoenen van Shoesme weet je zeker dat de kwaliteit top is en omdat er zoveel keus is, vind je altijd iets wat leuk staat bij de garderobe van je kind!

De nieuwe collectie van Shoesme is zeer uitgebreid. Wij kozen voor deze review voor jongens de lage, kobaltblauwe sneaker. Deze sprong er voor ons meteen uit. Dit komt natuurlijk door de felle kleur blauw maar ook door de leuke, oranje details. De grafische print maakt de schoen lekker stoer. Sepp vond ze meteen prachtig en hield ze nog het liefst in bed aan. Ideaal zijn de ritsjes aan de zijkant. Hoewel Sepp nog geen veters kan strikken, trekt hij ze zo toch moeiteloos zelf aan!

De schoenen van Shoesme zijn perfect voor mijn ondernemende kleuter die al rennend en spelend de wereld ontdekt. De schoenen hebben flexibele rubberzolen en bieden een goede ondersteuning. Voor baby’s van 0 tot 2 jaar is er een aparte collectie, perfect voor bijvoorbeeld de allereerste stapjes of lekker warm voor je baby in de wandelwagen.

INFO:

  • Sepp heeft maat 31 en draagt de schoenen in maat 32 omdat deze wat kleiner vallen. Bij twijfel dus altijd voor een maat groter gaan. Op de site van Shoesme staat altijd bij de schoenen vermeld hoe deze vallen.
  • Shoesme ontwerpt haar collectie voor verschillende levensfases van kinderen. Hier lees je daar meer over.
  • De sneakers die Sepp draagt zijn er in maat 26 t/m 35

SHOPPEN:

Alle Shoesme jongensschoenen zijn verkrijgbaar via de officiële website.

Volg je mij al via instagram? Op mijn account @Hanneke plaats is regelmatig nieuwe foto’s van mijn kinderen in de nieuwe collecties. Wil je mijn andere blogs lezen, kijk dan hier.

ShoesmeShoesmeShoesmeShoesmeShoesmeShoesmeShoesmesponsored-post

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply