BOY GIRL NIEUWE COLLECTIE

Newton Revolution voor stoere kids

1 april 2016

Newton Revolution summer ’16 boys & girls

Yesss, ik ben fan! De nieuwe collectie van Newton Revolution is, zoals ik in een vorige blog al vertelde, onderscheidend en stoer. De kleding is anders dan anders en de prints zijn bijzonder. Als je goed kijkt naar de collectie van dit gloednieuwe merk, dan zie je heel veel trends terug voor de komende zomer. De streepjes, sweaters en shirts in mooie blauwe kleuren, de minimalistische en de monochroom trend. Er zit alleen een moderne twist aan de kleding die het allemaal net wat spannender maakt en zeker niet doorsnee.

Wat vinden jullie van het roze/antraciet gestreepte rokje met bijbehorend shirt voor de meiden? Een keer wat anders dan de zwart-witte of donkerblauw met witte streep, die je al heel vaak ziet (en die mij overigens ook nooit gaan vervelen). Eigenlijk best jammer dat mijn dochter al in de grootste maat zit en niet meer zo lang kan genieten van al dat moois. Gelukkig heb ik nog mijn zoontje Julian van 3, die dol is op de zee en op visjes. En laat blauw nou net zijn lievelingskleur zijn! De sweatpants en het sweatvest in vissenprint staan al op onze wishlist. Het stoere witte shirt met zwarte accenten vind ik bijzonder door het tunnelkoord aan de onderkant. Verrassend is de unisex sweatpants in lichtgrijs (ook in antraciet en lichtroze verkrijgbaar) door de overslag aan de voorzijde. De broek lijkt baggy door de overslag, maar valt verder smal bij de benen en heeft een hele mooie pasvorm.

Kixx Online verkoopt de hele collectie van Newton Revolution. Hou jij van kleding voor je kids die net wat “anders” is? Dan slaag je zeker bij Newton Revolution. Zeker weten dat jij dan ook fan gaat worden dit nieuwe Nederlandse label.

VERKOOPINFORMATIE: Newton Revolution shop je bij Kixx-online

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply