BOY KIDS FASHION Mandy

Sweater Weather

1 november 2018

Ben jij er klaar voor?

Wat is het fris zeg! Het is even omschakelen van een fijne warme nazomer naar heeeeeeel koud winterweer, maar elk nadeel heeft zijn voordeel. Gezellige lange avonden binnen, de haard en de kaarsjes aan en genieten van thee of warme chocomel. Laptop binnen handbereik en shoppen maar!

Wat voor weer het ook is, mijn zoontje speelt heel graag buiten. Hij laat zich niet tegenhouden door een beetje regen of wind. Voetballen, trampoline springen en rondjes fietsen rond het huis zijn de favoriete bezigheden van Julian. Daarom is een fijne warme sweater ideaal voor onze beweeglijke sportieve boys. We zien ze in allerlei varianten en vooral de hoody is hot. De gele budget hoody van Name it (2) vind ik zo gaaf door de tekst #wakemeupwhenschoolisover. Nog zo’n mooi exemplaar is de color block hoody van Tommy met signatuur streep in de capuchon (6). De blauwe fijn gebreide trui (1) heeft een ritssluiting en rode bies bij de kraag en de mouwen. De sweaters van Z8 zijn bij ons favoriet. Ze zijn lekker zacht en draagbaar en hebben een mooie pasvorm bij mijn smalle mannetje. Dit exemplaar (3) heeft een coole all over tijgerprint. Ze zijn niet alleen leuk geprijsd, maar ook nog eens mooi en lekker warm, deze blauwe sweater met colkraag (4) en bordeauxrode exemplaar met tekstprint (5).

Shopinfo:

Pull met ritssluitingGele hoodyTijgerprint sweaterColkraagBordeauxrode sweaterColorblock hoody

 

Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply