Anouk GIRL KIDS FASHION

Het spijkerjack van dit seizoen!

20 februari 2019
spijkerjack

LET’S HAVE A QUAPI SUMMER!

Oh wat een heerlijke dagen hebben we achter de rug! En morgen wordt het nóg iets warmer hoorde ik. Ook al is het officieel nog winter, het voelt toch echt een beetje als lente. Benthe heeft zelfs haar slippers alweer uit de kast getrokken! Het was dus helemaal geen straf om zomerkleding aan te trekken en op de foto te zetten. Kijk je mee naar deze geweldige outfit met hét spijkerjack van dit seizoen?

Een girly, sporty en trendy spijkerjack

Waarschijnlijk herkenden jullie het merk al direct, Benthe draagt namelijk een zomerse set van het heerlijk kleurrijke Quapi. Luipaard-rood in combi met fris navyblue geeft een vrolijk, girly en sportief effect. De kleuren matchen bijzonder fijn en geven met het lightdenim jack een look waardoor je nog meer zin in de echte lente krijgt. De patches op het jack en de print op de achterzijde geven hem net even dat beetje extra mee. De stof is lekker soepel en voelt totaal niet stug, zoals je weleens hebt bij andere jasjes. Ik denk dat dit wel een favoriet van dit seizoen zal worden! De outfit zelf is helemaal Benthe, pittig en toch ook lief en meisjesachtig. De kniekousen zijn nog steeds fashionable en geven de look een sporty touch. Mocht je het nu al willen dragen, pak je natuurlijk gewoon een legging uit de kast. Sneakers of stoere boots eronder en je dochter is helemaal ready to go.

Handig om te weten

  • Quapi valt op maat, Benthe van 126 cm draagt alles in maat 128.
  • Van het gave rode luipaard printje zijn nog veel meer items te koop!
  • Quapi heeft ook een te gekke boys collectie!

Shoppen

Quapi is onder te koop bij The Kids Republic of via een van de andere verkooppunten.

Wil je de Benthe en haar broer en zusje ook volgen op Instagram? Leuk! Je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen

spijkerjack

spijkerjack

spijkerjack

spijkerjack

spijkerjack

spijkerjack

spijkerjack

spijkerjack

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply