Angelique KIDS FASHION SCHOENEN

Keep it cool met Koel4Kids: sandaal Feline in zilvergrijs

18 juli 2018

Pas geleden schreef ik een blog over de hoeveelheid schoenen die ik heb ten opzichte van die van mijn kinderen. Mijn kinderen komen er redelijk beroerd af. Waarom? Dat lees je in de blog, maar om het even snel uit te leggen: ik woon in Dubai en daar dragen de kids uniformen met bijpassende schoenen. Na school dragen ze eigenlijk altijd slippers en ik heb één paar sandalen voor ze. Die koop ik iedere zomer in Nederland. Vaak kom in juli aan en heb ik ook nog eens het geluk dat het sale is. Bofkont ben ik eigenlijk he?! En ik heb ook nog eens het hele jaar door plezier van zomersandalen.

Toen ik nog in Nederland woonde hadden mijn kinderen allebei altijd wel één paar schoenen of laarsjes van Koel4Kids. Vooral de Jip-laarsjes: daar ben ik nog steeds groot fan van. De laatste twee jaar heb ik eigenlijk alleen nog maar sandalen voor Eva gekocht en toen ik weer in Nederland aankwam vorige week heb ik direct weer een paar besteld. Zilveren, want die passen bij alles! Als je dus maar één paar schoenen hebt is het wel echt een must dat het sandaaltjes zijn die matchen bij haar hele garderobe. Gelukt zou ik zeggen!

Deze sandalen met de naam Feline zijn stoer, hip en lekker meisjesachtig en de pasvorm is ideaal want ze zijn te vormen naar de breedte van het kindervoetje. De zool is ontzettend soepel want ze zijn gemaakt van een orthopedisch gevormd leren voetbed, dus het kan gewoon niet anders dan dat deze schoentjes heerlijk lopen! Ik vind ze echt tof. En… het leukste van alles: je koopt ze nu in de sale op de website van Koel4Kids. Lekker meegenomen toch?! Zeker als je nog op vakantie gaat is dit de ideale sandaal voor in je dochters koffer!

En wat te denken van het jurkje van Eef? Dit jurkje scoorde is een aantal maanden terug al in een klein winkeltje in Dordrecht. Het zachte materiaal, de (vleermuis)mouwtjes en het motiefje maken dit jurkje voor mij een echte musthave. En zo in combi met de sandaaltjes van Koel4Kids wat mij betreft een topoutfit!

De schoenmaten van Koel4Kids vallen heel mooi op maat. Ik koop de schoenen altijd precies op maat omdat ik liever gewoon nieuwe koop als ze te klein zijn, ik koop zelden iets op de groei. Ze heeft maat 31 en die maat zit haar als gegoten.

Je shopt de sandalen bij Koel4Kids en het jurkje van het merk Fish & Kids is helaas uitverkocht. Sorry!!

PHOTO-2018-07-18-18-12-17 (1)

PHOTO-2018-07-18-18-12-18

IMG-5947 (1)

 

PHOTO-2018-07-18-18-12-18 (1)

PHOTO-2018-07-18-18-33-45 (1)

De mouwtjes van het jurkje zijn de eyecatcher! Merk: Fish and Kids

PHOTO-2018-07-18-18-33-45

De foto’s zijn gemaakt op de Alpacaboerderij in Zeeland

 

 

 

 

Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply