Marieke SPEELGOED

Nieuw van Vtech! Kidi Smart Glow Art

10 december 2020

Vtech, natuurlijk bekend door het super educatieve en altijd hippe speelgoed voor kids van alle leeftijden!  Een van de nieuwste telgen van de Vtech-familie is de Kidi Smart Glow Art en wij mochten deze reviewen!

Ons meisje is helemaal weg van alle snufjes op het gebied van multimedia en ik was dus erg benieuwd naar deze nieuwste uitvinding van Vtech. Kidi Smart Glow Art is een trendy bluetooth speaker met diverse leuke ingebouwde gadgets waaronder moppen, raadsels, weetjes, wijze woorden en tekeningen. De spraakgestuurde speaker bevat tevens muziek en leuke spellen en wordt geleverd met 2 uitwisbare neon markers waarmee de kids de speaker zelf  kunnen personaliseren.

De magische Glowring dient als standaard voor het apparaat en voorziet de ruimte van de meest prachtige kleuren. Direct bij het aanzetten van de Glow Art kun je een een klok en wekker instellen wat ik erg handig vind nu ons meisje interesse krijgt in het klokkijken. Met een druk op de knop kan Lizze zien, maar ook vragen aan de speaker hoe laat het is. En s’ochtends bij het afgaan van haar wekker klinkt een zelfgekozen muziekje.

Bij het naar bed brengen kun je eventueel ook een keuze maken uit de ingebouwde muziekjes, keuze uit normaal of rustgevend. Deze kwam hier ook direct van pas, want Lizze slaapt nog altijd met haar muziekbeertje van haar geboorte. Nu ze 6 jaar is mag deze dan misschien nu plaats gaan maken voor deze Kidi Smart Glow Art.

Dmv Bluetooth kan de speaker verbonden worden met bijvoorbeeld Spotify om zo de leukste liedjes te beluisteren en mee te zingen. Maar het meest indrukwekkende vind Lizze zelf toch wel de spraakbesturing. Door op het tekstwolkje te klikken, kun je daarna een keuze maken uit 10 verschillende vragen zoals bijvoorbeeld ; Kidi, wijze woorden, Kidi, maak me aan het lachen of Kidi welke dag is het vandaag. Zeg nou zelf, dat is toch te gek!

Voor ons een schot in de roos, en natuurlijk konden we het daarom niet laten deze tip met jullie te delen! Fantastisch voor bijvoorbeeld onder de kerstboom.

Je shopt de Kidi Smart Glow Art vanaf nu bij alle verkooppunten bij jou in de buurt of online.

7fba17ac9fb5278e3f48e227ab6cc1df618aa845565b5c7144dbf67735ea0b38

thumbnail_IMG_20200829_133532

thumbnail_IMG_20200920_111954

thumbnail_IMG_20200924_055336

thumbnail_IMG_20201013_151614

thumbnail_IMG_20200920_123926

 

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply