Marieke TIPS

Geurwolkje op de kinderkamer

6 februari 2022

Dat wij fan zijn van geurwolkje wisten jullie waarschijnlijk al, maar ook onze kids zijn fan! Geurwolkje heeft een nieuwe kinderlijn en dus kregen onze kids hun eigen geurwolkje.

In deze bizarre tijden, zeker ook voor onze kinderen, is het van groot belang een fijn thuis te kunnen creëren Niet alleen omdat we veel meer thuis zijn, maar zeker ook om even los te komen van de grote boze wereld om ons heen. Wij hebben onlangs een quarantaine periode met het hele gezin achter de rug en op zulke momenten ben ik altijd weer extra blij met onze geurwolkjes.

De geuren van etherische oliën komen aan in ons limbisch systeem, dat is een deel van onze hersenen waar ons emotionele geheugen is opgeslagen . Daarom zijn geuren vaak sterk gekoppeld aan bepaalde herinneringen. Zulke fijne associaties wil je toch ook creëren voor jouw kleintje? Koppel daarom bepaalde olietjes aan bepaalde gelegenheden of activiteiten.

Door een Geurwolkje met het juiste olietje te vernevelen zal je merken dat jouw kindje sneller, beter en dieper slaapt. En bij een vervelende hoest zorgt het voor verlichting van de klachten en zo ook een beter nachtrust. Beter dan een stinkende ui op het nachtkastje, toch?!

Tijdens het schoolwerk een olietje voor extra concentratie en in de avond voor het slapen gaan “slaap kindje slaap” of ‘in de maneschijn’…. beide heerlijk rustgevende oliën op basis van o.a. lavendel, sinaasappel en vanille. Extra fijn is het nachtlampje waarover ons nieuwste geurwolkje, de nimbus 2.0, beschikt.

Lijkt het jou ook zo fijn om eens kennis te maken met deze nieuwe kinderlijn van Geurwolkje, dan shop je hem hier nu met een leuke korting.

Enjoy!

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply