Angelique KIDS FASHION

De iedere dag shirts van Street Called Madison

15 april 2019
img_5808

Schoolkleding, vooral op maandag als er gym is, moet makkelijk aan en uit te trekken zijn, lekker zitten en vooral goed wasbaar zijn en tegen een stootje kunnen, en ook leuk zijn! Toch? Laten we eerlijk zijn: het oog wil ook wat. Als kleding je niet zou interesseren zou je op dit moment dit blog niet lezen 🙂

Goede t-shirts zijn zomers altijd goed. En met alles te combineren. Mixen and matchen met verschillende prints en kleuren zijn hotter dan hot op dit moment. Het hoeft niet allemaal precies bij elkaar te passen. Juist liever niet! Moet je daar nog aan wennen? Snap ik hoor, ik loop ook nog steeds niet echt heel erg warm van bepaalde prints bij elkaar. Maar…het begint te wennen en ik begin het zelfs leuk te vinden.

Zorg in ieder geval voor leuke t-shirts in je kast voor je zoon en/of dochter. Leuke teksten, stripes, prints en verrassende kleuren maken je outfit vaak net af. Durf te combineren met een knalkleur broek of rokje. Vind je dat niks? Combineer dan gewoon met een lekker jeans of korte broek.

Wij hebben o.a. gekozen voor een aantal shirts van Street Called Madison met teksten en stripes. Let er overigens wel op, vind ik zelf dan, dat je passende teksten kiest voor je kinderen qua leeftijd. Dit witte linnen-achtige shirt past perfect bij mijn dochter. That’s not gonna happen. Als mevrouw iets niet wil gaat het ook echt niet gebeuren. En het lichtroze shirt met groen/witte letters Girls can do anything.  Logisch :). De groene broek van Eva is er weer zo eentje die je aantrekt en nooit meer uit gaat doen. Ik hou zo van dit stijltje.

Qua maat kies je je eigen maat. De shirts vallen perfect op maat!

Wil je meer informatie over der verkooppunten van Street Called Madison klik dan even hier.

 

img_5793

img_5792

img_4980

img_4985

img_4988

img_5627

img_5746

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply