Anouk GIRL KIDS FASHION

Een basic stripedress om eindeloos mee te variëren

28 mei 2018
basic stripedress

We hebben het bij Shopaholiek al vaker gezegd, strepen zijn hot! Alleen al daarom zou ieder meisje een streepjesjurk in de kast hebben moeten hangen. Wij spotten deze basic stripedress bij Chaos and Order en laten je hieronder direct wat combinatie tips zien!

Basic stripedress

Deze katoenen jurk is opgebouwd uit navy en witte strepen en heeft een boord aan de onderkant. De bretonse streep is eindeloos te combineren en je zult merken dat je hem daardoor vaak uit de kast zult pakken. Of je nou een beachy, degelijke of stoere ootd (outfit of the day) in je hoofd hebt, met deze jurk kun je alle kanten op. Wij maakten hieronder vast een aantal combi’s voor jullie om je een idee te geven van de vele mogelijkheden.

Voor welke look ga jij?

basic stripedress

Look 1: Deze zonnige look is helemaal beach proof! Zie jij je dochter al flaneren langs de Mediterrane stranden of de kust van een van de Waddeneilanden? Ik wel! (Hoedje Barts, zonnebril LE BIG, slippers Havaianas)

basic stripedress

Look 2: Of ga je voor een stoere college uitstraling met boots van Braqeez en een preppy kraagje (Indian Blue Jeans). De Vans rugzak maakt deze coole look compleet. Je dochter steelt zo vast de show op school!basic stripedress

Look 3: Basic en girly is de jurk in de mix met de prachtige Gioseppo sandaaltjes en soepel denim jasje (Little Miss Juliette). Een look voor alledag, maar toch heel speciaal en met oog voor details. Dit is mijn persoonlijke favoriet. Ik ben heel benieuwd waar jullie voor kiezen!

Deze te gekke jurk is verkrijgbaar van maat 98/104 tot en met 146/152 en kost slechts €34.95. Je shopt hem bij Chaos and Order.

Kom je me gezellig volgen op Instagram? Je vindt me via @anouk_klaassen. Mijn eerdere blogs lees je hier terug.

Meer Chaos and Order:

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply