GIRL REVIEWS

REVIEW: Eva in Ninni Vi wintercollectie 2015/2015 Dress high Collar

27 augustus 2015

EVA IS READY FOR SCHOOL PART II IN HET COLJURKJE VAN  NINNI VI

Hebben jullie de eerste REVIEW gezien van Eva in Ninni vi? Het rokje met longsleeve? Ik kon dus echt niet kiezen…

Ik zag dit jurkje en dacht alleen maar: hebben, hebben, hebben…. erg eigenlijk he?! Het is nou niet dat Eva niets heeft. Maar ik heb nou eenmaal een enorm zwak voor Ninni Vi. Eva draagt het graag en ik vind het altijd net anders dan anders, net als dit jurkje.

De hoofdkleuren van dit jurkje zijn zwart en weer dat sparkling goud. Echt zo’n waanzinnig mooie combi. Afgebiesd met oranje en een creme-kleurige streep op de mouwen. En check de brede board bij de mouwen. De col heeft aan de binnenkant een creme/donkerroze printje. Ook hier heb ik de sokken bij gedaan. Te leuk weer toch?!  Hier kan in de winter dezelfde zwarte legging onder die ik ook bij het andere setje kan dragen. Z

De zwarte laarsjes van Koel4Kids staan ook hier weer heel goed bij. Dit is zo’n laarsjes wat je eindeloos kunt combineren. Zwart is namelijk hartstikke hip deze winter.

Succes met kiezen :). Het is echt lastig, er is zoveel leuks. Ik ben echt wel nieuwsgierig wat jullie favoriete item is dit seizoen. Laten jullie het even weten?

SHOPPEN:

Ninni Vi shop je o.a. bij Kixx en www.amazingkids.nl

Koel4Kids shop je hier.

Ons oordeel:

  • Prijs:  Prijzen waren nog niet bekend.
  • Kwaliteit: Ik ga gewoon weer sterren geven. Van 1 tot 5 krijgt deze ook een 5.
  • Pasvorm: Eva draagt hier het jurkje in 98/104. De legging heb ik ook in 98/104. De normale maat van Eva is 104/110 (ze zit overal een beetje tussen). Ik heb dus voor een iets kleinere maat gekozen want ik vind het leuker als een jurkje pittig zit. Ik koop zelf nooit op de groei. Dit jurkje zit overigens ook het mooist als het echt op maat gekocht wordt.
  • Draagcomfort: Heerlijk zacht en comfortabel
  • Minpunt: Ik zou het niet weten… misschien dat niet ieder kind een col lekker vindt dragen.
  • Pluspunt: De col vind ik zelf namelijk weer wel een pluspunt. zeker met iets kouder weer vind ik het vaak prettig als haar nekje een beetje bedekt is.
SONY DSC

EVA IN NINNI VI – SHOPAHOLIEK KIDS FASHION BLOG

SONY DSC

EVA IN NINNI-VI – SHOPAHOLIEK KIDS FASHION BLOG

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply