EVENT FOOD

Campina-event: wel eens van een Vla-artiest gehoord?

8 januari 2016

ONS FAVORIETE TOETJE MET CAMPINA VLA.

Wel eens van een Vla-artiest gehoord? Nee he!? Ik ook niet. Ik was dan ook best nieuwsgierig toen Eva en ik uitgenodigd werden voor een event van Campina ter ere van hun vernieuwde Vla . Campina gaat ook mee in de “healthy” trend en de vla is nu zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen, een bron van calcium en proteïne en voor ons als fervente vla-eters is dat goed nieuws. Reden genoeg voor een kennismaking met deze vernieuwde vla.

Uiteraard was dit event weer in het “verre” Amsterdam in een hele toffe locatie: Het Kinderkookcafe in het Vondelpark. Als blogger kom je nog eens ergens 🙂

Samen met een aantal andere kinderen was er een feestelijk gedekte tafel met vanille en chocolade vla van Campina en allerlei versiersels voor de vla. Eva kan je dus nergens een groter plezier mee doen dan eten, dus die had een glimlach van oor tot oor toen ze deze tafel zag.  Aan het hoofd van de tafel zat de Vla-artiest.  Deze man doet werkelijk bijzondere dingen met een bakje vla. Hij begint met een bakje vanille vla en langzaam druppelt hij daar wat chocolade vla bij. Met een stokje tekent hij dan mensen, stripfiguren, zoals Elsa en Olaf en allerlei anders van de chocolade vla. Klinkt gek he?! Snap ik.. je had erbij moeten zijn :).  Zo heeft ieder mens een hobby moet je maar denken. Onderop het blog vind je nog een filmpje van Campina over dit event.

Ondertussen mochten de kindjes aan de slag en dochterlief heeft alles gedaan behalve tekenen. Er ging van alles in de vla: van blauwe bessen tot druiven en een enkele framboos. De rest van het schaaltje frambozen had ze ondertussen al opgegeten :). Daarna lepelde ze het schaaltje heerlijk op.

Vanille vla is bijna altijd ons toetje na het eten. Onze favoriete topping op de vanille vla is Benco en dan het liefst nog met een flinke dot slagroom. Als kind was ik hier al dol op en mijn kinderen hebben die gewoonte allemaal overgenomen. Eigenlijk kun je het dus een traditie noemen. Een tijdlang is Benco uit de schappen geweest maar tot mijn vreugde zag ik een aantal weken geleden weer Benco staan bij de Appie. Samen met Campina vanille vla echt een aanrader dus! Naast dit toetje hebben we ook nog een andere favoriet (niet echt healthy hoor): beleg een ovenschaal met lange vingers, strooi daar overheen een blik( kan uiteraard ook vers) fruit en daar overheen giet je een pak Campina vanille vla. Even in de koelkast en klaar! Natuurlijk ook weer serveren met slagroom. And last but not least: deze is favoriet in deze periode: warme stoofpeertjes door de vanille vla: zo lekker! Hebben jullie ook zo’n “recept” met vla waar jullie zo dol op zijn thuis? Ik ben benieuwd!

Meer info over de Vernieuwde Campina vla

✓ Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Deze zijn vervangen door natuurlijke kleur- en smaakstoffen, hierdoor is de kleur van de vla lichter en de smaak is verbeterd. De vla heeft een volle romige smaak.

✓ Bron van calcium, Calcium is nodig voor het onderhouden van je botten.

✓ Bron van proteïne. Proteïne draagt bij aan de groei en het op peil houden van je spieren.

Verwen je gezin dus met Campina vla, dan geef je meer dan iets lekkers! Verkrijgbaar in de smaken Vanille, Chocolade, Karamel en Blanke vla. Een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl zijn belangrijk. Met de aanbevolen 450ml zuivel per dag krijg je belangrijke voedingsstoffen binnen.

Tijdens dit event mocht Eva al iets laten zien van de nieuwe zomercollectie van Ninni Vi. Het eerste jurkje zat tijdens de eerste vijf minuten al onder de chocolade vla. Gelukkig hadden we twee jurkjes uit de nieuwe collectie en dat jurkje bleef gelukkig wat schoner.  En voor diegene die het zich afvragen: nee… ik lig niet wakker van vla over nieuwe kleding, daar heb ik een wasmachine voor en het jurkje was na de wasbeurt gewoon weer als nieuw. De zomercollectie van Ninni Vi  is vanaf 25 februari verkrijgbaar. Voor verkooppunten check je de website van Ninni Vi.

2015-12-16 15.49.39

2015-12-16 15.28.38

2015-12-16 15.32.04

foto-16

2015-12-16 15.49.30
2015-12-16 15.55.36

foto-37

2015-12-16 16.03.00

foto-54

  • * sponsored post 

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply