NIEUWE COLLECTIE

IN STORES NOW: Dutch Dream Denim zomercollectie 2016

19 januari 2016

DUTCH DREAM DENIM LEVERT DE ZOMERCOLLECTIE VAN 2016 UIT.

Dutch Dream Denim en Shopaholiek zijn bijna net zo oud en vanaf dag één dikke vrienden. Ook de dames achter de beide merken zijn inmiddels vriendinnen geworden en enorm trots op elkaar! Wij zijn fan vanaf de eerste broek die wij zagen van Dutch Dream Denim en houden vooral van de zachte jogjeans, de mooie smalle snit en de coole modelletjes. En wij niet alleen, want in no time is Dutch Dream Denim een topmerk geworden wat in talloze shops te koop is. En terecht, want ook de prijs is namelijk om van te smullen. Nog een enorm pluspunt zijn natuurlijk de dubbele knielaag voor de boys, zo doe je lekker lang met de broeken. Met alleen een leuk modelletje kom je er niet met een beetje robuuste jongens, grootste ergenis nr. 1 is natuurlijk de kapotte knieen.

Vanaf vandaag ligt de nieuwe collectie in de shops: en om maar gelijk even mijn favoriet te noemen: de witte jeans. Simpelweg een topper! Wit is misschien lastig met kleine kindjes, maar ik vind het zo leuk en fris staan in de zomer en voor deze prijs durf ik dat wel aan. En.. het shortje met de gevlochten zijkant en toch ook weer een lekkere “gewone” skinny jeans voor mijn moppie. Kris vindt de broekjes van Dutch Dream Denim ook heerlijk want ze dragen als een joggingsbroek en zijn tegelijkertijd lekker hip! Wij hebben dit keer voor een lichtgrijs en de mostergele gekozen. En natuurlijk een short!

Nieuw dit jaar zijn de gekleurde jogjeans in twee kleuren: een beetje mosterdgeel en grijsachtig/blauw. Voor de meisjes is de collectie dit jaar aangevuld met een denim jasje, een musthave voor de iets koudere dagen en gewoon leuk om je kleding mee af te stylen.

De collectie van Dutch Dream Denim shop je o.a. bij hier of hier en hier.

raya3raya5

DSC_6482bzw DSC_6704bzw raya2 ra1 DDD zomer 2016_061DDD zomer 2016_062 DSC_6369b DSC_6377bzw - kopie DSC_6432b DSC_6496b DSC_6502b bewerkt

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply