MUSTHAVE

PERSONAL MUSTHAVE: insectenprintjes

31 januari 2016

DIT IS VOOR MIJ EEN ECHTE MUSTHAVE.

Tja…. als je achternaam Vlieg is, is het natuurlijk extra leuk als je een shirt hebt waar Vliegjes opstaan. Vandaar dat dit voor mij een persoonlijke MUSTHAVE is. Het kleurtje staat hem ook nog eens goed, dus deze ga ik zelf bestellen voor de jongste telg Vlieg.

Er is ook een onesie verkrijgbaar met deze print voor de allerkleinste jongens die van kriebelbeestjes houden. Onze kleine baby  Olivier is ook al gespot in een setje met insecten. (klik hier om de blog te lezen)

Het shirt wat ik voor Kris ga bestellen is er vanaf maat 92. De onesie  is verkrijgbaar vanaf maat 50 t/m 68.

SHOPPEN: Insectenshirt, Insectenonesie.

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply