BUDGET GIRL

BUDGET: check Sanne’s jasje voor een héél klein prijsje

23 februari 2016

DIT JASJE IS WEL HEEL ERG BUDGET

Deze jasjes vliegen waarschijnlijk als warme broodjes over de toonbank: voor € 6,99 shop je dit schatje!  Dat is wel heel erg budget toch?!

Melanie stuurde ons een berichtje om ons te attenderen op dit leuke, frisse, zomerse jasje. Met als hoofdkleur groen en een jungle-achtige allover print helemaal de trend van deze zomer. Het jasje staat haar dochter Sanne dan ook hartstikke leuk! Ik ga zo even in een drafje naar het centrum om dit jasje te scoren. Online is hij al zo goed als uitverkocht helaas!

Dus….. mocht je dit jasje nog willen scoren zou ik snel zijn! Maar waar denken jullie nu eigenlijk dat dit jasje te koop is? Zo zie je maar….. leuke kleding hoeft echt niet altijd duur te zijn! Integendeel 🙂

Leuke tips over budget-kleding horen wij graag, dus mail ons en wie weet maken wij er een blog van!

Shoppen en meer info: Jungle print jasje.

 

Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply