BOY REVIEWS

Sneak: Kris in Mortenz zomercollectie 2016

24 februari 2016

SPORTY IN MORTENZ!

Nog 1  nachtje en dan kan er ook weer MortenZ geshopt worden. Zoals misschien bekend zijn wij thuis echt wel fan van dit label. Deze collectie is echt helemaal top omdat alle kleuren goed staan bij mijn witkopje met zijn bleke huid. Overigens is hij wel altijd heel snel bruin en met zijn witte haren kan hij dan juist in de zomer weer wel alles hebben.  Deze kleurencombi van MortenZ vind ik zelf heel erg mooi. Er zijn nog meer kleurencombi’s verkrijgbaar natuurlijk, maar ik heb voor knalblauw, grijs en zomers geel gekozen.

Kris draagt hier een shirt, baseball-jack, sweatpants en schoenen van MortenZ. Qua maat zit hij een beetje lastig dit jaar, hij zweeft tussen twee maten in. Wij hebben daarom gekozen voor 110/116 voor de broek, ook omdat hij zo smalletjes is, en 122/128 voor de bovenkantjes. Het shirt en de broek zitten echt perfect qua maat. Het baseball-jasje valt iets ruimer, maar niet echt storend. Dat kan prima! De schoenen vallen ook mooi op maat, dus neem gewoon je eigen maat, dan zit je goed.

De broek is weer een toppertje! Zo zacht, dat het bijna fluweel lijkt. Dat moet toch echt heerlijk zitten. De sweatpants is toch wel de hit van de afgelopen jaren hier. Dat zijn echt broeken die hier “op” gedragen worden. Nu heb ik een echt voetballertje en rouwdouwertje die de hele dag buiten aan het voetballen is, dus die worden echt heel intensief gebruikt. Ik kan ze in ieder geval nooit doorgeven, zo vaak zijn ze gedragen 🙂 De shirts, sweaters en dergelijke zijn bijna onverslijtbaar. Die zien er na een seizoen altijd nog supermooi uit en daar kan ik altijd nog iemand anders een plezier doen.

Nog 1 nachtje geduld. Vanaf morgen is MortenZ online en in de stenen winkels verkrijgbaar.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply