GIRL REVIEWS

Eva in Blue Rebel zomercollectie 2016

16 maart 2016

DE BLUE REBEL SPRAY PAINT DUNGAREE ALS HOT ITEM DEZE ZOMER

Blue Rebel snapt precies wat ik leuk vind :).

Deze tapered slimfit dungaree heeft een comfortabele stretchstof (active denim genaamd) en een supergave used-look wassing, Het ziet er een beetje uit alsof er enorm veel in geklust is, met verfspatten en al, vandaar dus ook de naam spray paint look. Dit is dus wel een wassing waar je van moet houden. Ik vind dit echt fantastisch, maar  niet alle Shopaholieks zijn het daarmee eens. Gelukkig ben ik de lucky one, of Eva in dit geval, die hem mag laten zien aan jullie want ik stond bijna te springen toen ik hem zag :). Verrassend genoeg, en dat had ik eerlijk gezegd ook niet verwacht, vind Eva hem zelf ook mooi. Ze is nogal van de jurkjes en felle kleurtjes maar deze salopette is goedgekeurd door mevrouw.

Bekijk ook het shirt van Blue Rebel eens goed. Ten eerste voelt dit shirt heerlijk zacht en luchtig maar heeft het verrassende details zoals een baan op de schouders van mesh. De Bretonse streep doet het natuurlijk ook gewoon altijd goed. Ik heb vorig seizoen, vet in de uitverkoop, lage All Stars gekocht, en pfff…. geen idee waar ik ze gelaten heb. Ik denk heel goed opgeruimd (duh). All Stars maken deze look echt helemaal af, maar helaas.. ik kon ze dus niet vinden en mocht ze voor deze keer een keer met blote voeten op de foto.

Ik heb haar trouwens direct ook zelf even laten testen met het aan- en uittrekken, want op school is het wel handig als ze dat zelf kan. Dat lukte haar prima, dus deze kan gewoon aan naar school. Ik vind haar echt een stoere dame in deze dungaree! Wat jullie? Is dit ook iets voor jouw dochter?

SHOPPEN: Blue Rebel salopette en shirt

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply