GIRL Marieke REVIEWS

Review Topitm SS’22

24 februari 2022

Oh wat snakken we naar het voorjaar! Wanneer het zonnetje schijnt is alles zoveel leuker! Wij maakten van de gelegenheid gebruik om de nieuwe voorjaarscollectie op de foto te zetten…Topitm is vanaf morgen verkrijgbaar!

Wat heerlijk al die vrolijkheid in de stofjes! Prachtig tot in detail afgewerkt, zoals we van dit label gewend zijn! Review-maatje Bente is het merk inmiddels ontgroeid, en door naar de grotere zus ; Miss-T , dus aan Lizze de beurt om de review voor Topitm te verzorgen.

Ons stoertje, maar toch ook “meisje meisje”, was gelukkig direct enthousiast toen het pakketje, aan haar geadresseerd (hoe leuk! ) op de mat viel! Gelukkig maar, want met haar 7 jaar trekt ze echt niet meer alles aan! Een rokje was ook weer even wennen, ik moest haar tijdens het shooten regelmatig even herinneren aan het feit dat ze een rokje droeg haha! Wat ik al zei, stoer! maar ze houd wel echt van die girly touch!

En als ik dan kijk naar Topitm, dan vind ik beide aspecten echt heel goed vertegenwoordigd in deze collectie! De kleuren, de stoffen, de details….echt heel gaaf! Glitters in de band, roezeltjes op de driekwart mouw, stoere kousen en een zwierig rokje….O my en dat tasje!!!!! Daar was Lizze echt op slag verliefd op! Hoe leuk, een matchende tas bij je outfit, echt een Topitm!

Wij pakten ons moment….een klein voorjaarszonnetje…met nog iets te witte benen maar daar komt later zeker verandering in 😉 Gehuld in Mama’s bontjas over haar nieuwe outfit, richting “schoolbosje”, een door de schoolkinderen aangeplant stukje speelbos bij ons in het dorp. Zo’n zonnetje is nog best een uitdaging qua fotografie, maar het ziet er zo enorm gezellig uit als de zon schijnt in je nieuwe outfit!

Lizze showt jullie een kleine greep uit de toffe voorjaarscollectie van Topitm, vanaf morgen verkrijgbaar bij jouw verkooppunt of op www.topitm.nl

Maatinfo: Lizze is 132 cm en heeft nog heerlijk wat “puppyvet” . Ze draagt maat 134/140 van dit setje.

O ja , haar schoenen bleken een perfecte match! Deze zijn van Braqeez, en zien jullie binnenkort terug in een uitgebreide review.

Veel shopplezier!

Liefs Marieke

Facebook Comments Box

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply