HOT or NOT

Hot or Not: In voetbaltenue naar school

1 april 2016

ZEG HET MAAR?! IS DIT HOT OR NOT?

Is dit nou HOT of echt een vette NOT? Wat voor de één very fashionable is is voor een ander vreselijk ordinair of gewoon niet je smaak. Geef gerust je mening want daar zijn wij namelijk echt reuze benieuwd naar maar we laten hier iedereen in zijn waarde, want gelukkig heeft iedereen een eigen smaak. Laat ons ook weten hoe je dit item zou combineren, wie weet doen we nog leuke ideetjes op en veranderen we van mening.

Vandaag in HOT OR NOT: In voetbaltenue naar school

Ik ben misschien een beetje eigenwijs hierin, maar mijn jongens zijn echt nog nooit in een voetbaltenue naar school geweest. Ook niet alleen in het shirt van hun favoriete club of voetballer op een skinny jeans en coole sneakers Ze kunnen op hun kop gaan staan, maar het gaat ook echt nooit niet gebeuren ook. Het mag duidelijk zijn, voor mij een dikke Not. En waarom?! Tja, eigenlijk heel simpel. Ik vind namelijk niet dat je in sportkleding naar school gaat. Ze mogen het van mij aan naar de gym of hockeytraining. Of als ze in de zomer buiten voetballen op een grasveldje met z’n allen, vind ik het prima, maar dan houdt het toch echt op. Het gaat ook niet mee op zomervakantie. Op de markten in het buitenland word je overspoeld door de (namaak) voetbaltenue’s. Hele gezinnen in hun favoriete speler of club zie je voorbij komen. Vind ik helemaal een dikke Not🙂 Maar dat is mijn mening, wat is die van jullie? Mogen jullie kids het wel aan naar school of gewoon zomaar?! En meisjes?!

 

Facebook Comments Box
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply