GIRL OOTD

Outfit inspiratie by Barbara

28 april 2016

Hot deze zomer!

De nautische look, Bretons,  blauw-wit gestreept, hoe je het ook noemen wilt, het is van nu en ik ben er dol op! Het doet me denken aan zomerse dagen, flanerend aan de costa’s, zeilbootje hier, zeilbootje daar!  Ja, ik voel die zeebries;)

Dit setje van Like Flo is wel één van mijn favorieten. Zonne draagt het nu met een donkerblauwe legging en mocht het echt koud zijn dan kan natuurlijk het prachtige koraalkleurige vest eroverheen.  Het allerliefste zie ik blote benen, dus als de kou vertrokken is en het zonnetje wat langer hoog aan de hemel staat dan gaat die legging uit en worden het toch echt blote benen met kniekousen. Deze kniekousen passen toch helemaal binnen dit stijltje! De witte sneaker met de roze strepen van Adidas is voor alle dag en kan vrijwel overal bij. Het maakt dat dit setje girly en toch sportief is.

Zie jij je dochter al in deze outfit lopen?

 

Verkoopinformatie

Outfit Like Flo

Adidas sneaker

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply