GIRL NIEUWE COLLECTIE

ROCKCHICK! Nik&Nik Pre-fall collectie

21 mei 2016

ROCKCHICK!

Wauw, wat een mooie kleur! Dat was het eerste wat ik dacht toen ik dit jurkje uit de nieuwe collectie van Nik&Nik in mijn handen kreeg. Ze noemen het Frozen Blue (niet te verwarren met het Frozen van Elsa ;-)) en dat is het inderdaad, ijsblauw, heerlijk fris. Toen mijn dochter Benthe hem aan paste kreeg ik gelijk kriebels in mijn buik, wat een prachtige jurk!

Nik&Nik komt maar liefst vier keer per jaar met een nieuwe collectie (auw, mijn portemonnee!) en deze “Victoria” sweatjurk maakt deel uit van de splinternieuwe pre-fall collectie. Hij is gemaakt van een heerlijk zachte stof, 100% katoen. De navy print ‘rockchick’ is afgewerkt met sierlijke pailletjes en maakt het lekker stoer.
Ik moet zeggen dat ik de laatste tijd best fan ben geworden van dit merk, het is stoer, maar toch ook girly en de kwaliteit is erg goed. Deze nieuwe collectie bestaat uit veel navy gecombineerd met ijsblauw en turquoise.

Wij combineren het jurkje met een navy dot-legging van Scotch R’Belle, deze is nu op diverse plaatsen in de sale, altijd leuk.
Maar ook met blote benen eronder is het een heerlijke jurk, draag hem bijvoorbeeld op de iets koudere zomeravonden, slippertje eronder, maar je dochter heeft het toch warm genoeg door de heerlijke stof en de lange mouwen.

Maatadvies

Nik&Nik valt vrij ruim. Benthe is 110 cm en draagt maat 4, wat bij Nik&Nik de kleinste maat is. We kunnen dus nog even vooruit ;-). Ik zou deze jurk zeker niet te groot kopen, want dan loop je het risico op het ‘pyjama-effect’
En mocht je niet van ijsblauw houden, de jurk is er ook in navy.

Nik&Nik shop je onder andere bij Amazingkids
Meer informatie: Nik&Nik

Enne… heb je net als ik (ook) een zoon, kijk dan ook even bij de boyslijn, daarin zitten ook geweldige items!

1

2

3

4

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply