BOY

De 10 leukste T-Shirts voor jongens

27 mei 2016

LANGE MOUWEN, KORTE MOUWEN

T-shirts, ze zijn niet weg te denken uit de kledingkasten van onze jongens. Lange mouwen, korte mouwen, effen shirts, print shirts, t-shirts met teksten erop. Zo ontzettend veel soorten, varianten en modellen. Zomer en winter worden deze shirts gedragen. Lange mouwen in de zomer als het ’s avonds wat afgekoeld is, en korte mouwen in de winter onder een sweater of vest! Ik heb een aantal leuke shirts uitgezocht voor jullie knullen. Zit er eentje voor jullie bij? Welke?! Ze zijn online allemaal te bestellen:)

  1. Donkergrijs gemêleerd t-shirt
  2. Zwart t-shirt
  3. Print t-shirt
  4. Lange mouw
  5. Streep t-shirt
  6. Denimblauw t-shirt
  7. Grijs gemêleerd 
  8. Antraciet t-shirt
  9. Print t-shirt
  10. Lange mouw

Facebook Comments Box
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply