GIRL

Eva in Ninni Vi sporty dress zomer 2016 en Shoesme

1 juli 2016

DE PERFECTE JURK VOOR HET HOLLANDSE WEER

Och.. we kunnen er kort over zijn. Wat een k.t.weer….  Mag ik wel zeggen toch?! Het is al weken druilerig weer. Een barbeque-afspraak is in ieder geval niet te plannen in Nederland. We hebben al verschillende afspraken gehad die gecancelled zijn omdat het weer tegen zat. Irritant…. Maar helaas.  Jullie kennen mij ondertussen: ieder nadeel heeft zijn voordeel: Dit jurkje dus 🙂

Dit jurkje van Ninni Vi is perfect voor dit soort weer. Ik vind deze namelijk alleen leuk met blote beentjes. Het jurkje heeft drie-kwart mouwen, dus niet te koud, en met de kousen blijven de beentjes ook lekker warm. Door dit vrolijke jurkje is het ook nog eens net alsof het zonnetje toch stiekem een beetje schijnt!  Prachtige kleuren en een sportieve look maken dit jurkje heel prettig om naar te kijken, een lust voor het oog. Draagcomfort is heel hoog, lekker zacht en aansluitend.

Eva draagt hier het jurkje in 110/116. Het past allemaal prima, al denk ik dat we deze winter echt naar 122/128 moeten. Dan komt ze waarschijnlijk in zo’n tussen-wal-en-schip maat.

De sokjes zijn overigens van Soft & Jolly en de korte chelseaboots van Shoesme. Die zijn echt zo tof! Komt ook door de kleur: ik heb een echte geel-verslaving deze zomer 🙂

Hier shop je het jurkje, de sokken en de Shoesme-laarsjes. Het jurkje kan ik echt bijna nergens meer vinden: mocht je het nog hebben, laat dan even een berichtje achter hieronder.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply