BABY GIRL MUSTHAVE

MUSTHAVE : Vossen sokjes!

19 januari 2016
vossen sokjes

Vossen sokjes om je outfit helemaal af te maken!

Deze vossen sokjes zijn de musthave voor ieder hip meisje.  Toen ik de sokjes ontdekte was ik meteen verkocht! Ze staan super leuk onder een rokje, jurkje of shortje. De sokjes kan je dochtertje het hele jaar door dragen. In de winter over een maillotje of legging en in het voorjaar of een zwoele zomeravond ideaal om de beentjes te fashionable te bedekken. Het maakt niet alleen je outfit helemaal af, maar ook omdat het overknee sokken zijn blijven ze super goed zitten! De sokken hebben aan de onderkant antislip, waardoor je kindje dus niet zo snel uitglijd op een gladde vloer. Thuis heb ik altijd een sokken dilemma, de kinderen kruipen vaak met 1 sok rond, waar die andere dan is gebleven is dan ook altijd een raadsel. Waarschijnlijk en/of hopelijk is dit heel herkenbaar voor iedere moeder. Hier in ieder geval wel, ze liggen overal behalve op de plaatsen waar ik ze terug kan vinden! Er zitten ook nooit 2 dezelfde sokken in de was…. Alle kleuren en maten wel, maar nooit een compleet paar. Wat super ideaal aan deze sokken is, is dat ze lang zijn dus sneller terug te vinden in de was. De sokken zijn ook ideaal om onder een broekje te dragen, omdat je ze zo lekker hoog kan trekken! 😉

Ze zijn dus niet alleen leuk, ze zijn ook nog eens super handig! Ik zeg de musthave voor ieder HIP meisje.
De sokken zijn gemaakt van 100% katoen en verkrijgbaar in 2 maten: voor de leeftijd van 1-2 jaar en 3-4 jaar
.

Deze grappige sokken shop je bijvoorbeeld hier.

vossen sokken vossen sokken

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply