Geen categorie

Back in time: de favoriete outfit picture van Anouk

3 juli 2016

Wij dachten dat het wel weer eens tijd is voor een leuke nieuwe rubriek: Back in time. In deze rubriek laten wij, en misschien vinden jullie het ook wel leuk, onze favoriete outfit/foto uit het verleden zien. Sommige items zijn nu nog steeds leuk en wij Shopaholieks hebben allemaal dezelfde tic: we zoeken ons rot om sommige items in grotere maten te bemachtigen. Al deze items kun je waarschijnlijk nog wel vinden in de juiste Facebookgroepjes of op Marktplaats. Heb je dit/deze items zelf te koop? Dan mag je het hieronder in deze rubriek gewoon te koop aanbieden.

Vorige week kon je de back in time foto van Angelique zien, deze week is het de beurt aan Anouk.

Over mijn favoriete outfit picture hoefde ik niet lang na te denken. Ik vind dit zo’n enorm lieve foto van twee van mijn schatjes. Bijna twee jaar geleden liepen ze hand in hand na een geslaagde dag op de Friese Ballonfeesten in Joure (aanrader! Eind juli is de volgende editie). Zo mooi matchend in mijn favoriete kleur koraalrood. Het was een prachtige dag en ik kan nog steeds genieten van de vele foto’s die ik toen maakte.

Thije draagt een shirt en korte broek van Sevenoneseven, een merk wat hij voornamelijk zomers vaker draagt. Beetje kakkie misschien, maar ik vind het prachtig.

Zusje Benthe heeft, ik zou bijna zeggen uiteraard, een set van Ninni Vi aan. Wat was dat een geweldige collectie (zomer 2014)! Ook het polojurkje hadden we ervan (en hebben we nu – groter – in het kobaltblauw). Toen Benthe het setje niet meer paste, verkocht ik het via Facebook. Maar oh oh oh wat kreeg ik daar spijt van toen ik kort daarna weer naar deze foto’s keek. Ik heb gelukkig weer zo’n setje terug kunnen kopen (tja, je bent Shopaholiek of niet) en die ligt nu te wachten totdat Norah hem volgend jaar zal passen. Ik kan niet wachten!

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply