Geen categorie

“Blog & Shop till you Stop”

4 juli 2016

Stoppen met bloggen bij Shopaholiek

 

Ja het is echt waar. Ik stop ermee, met het bloggen voor Shopaholiek. Oh, nee, waarom, hoop ik dat jullie nu denken.;)  Ik heb met heel veel plezier, inmiddels al weer een kleine twee jaar geblogd bij Shopaholiek. Maar bloggen kost veel tijd, wil je het een beetje goed doen. Naast dat het mij veel tijd kostte, bracht het mij natuurlijk ook voldoening en ook nog eens veel kleding.

En daar zit voor mij net de kruks. Ik ben uit balans. Ik vind dat het allemaal teveel is en wordt. Teveel spullen, uitjes, dure merken en doosjes die bij me thuis worden bezorgd. Dit wil ik niet meer en niet aan mijn kind(eren) meegeven. Dit is niet het echte leven, voor mij en mijn gezin dan. Ik geef toe, ik houd van (kinder)mode net wat bovengemiddeld meer en er hangt echt ruim voldoende in de kasten. Maar ik vind het moeilijk te combineren met een hele andere “hobby” die ik heb. Ik ben namelijk heel actief voor de hulp aan vluchtelingen.

Mijn kasten waren overvol en dan kom ik op bezoek bij mensen die één set kleding voor hun kinderen hebben. Het contrast is groot. Natuurlijk kan ik het probleem niet oplossen, maar help waar ik kan. Mijn kinderen zijn gewend hun kleding te delen. Kleding die Yuna krijgt bij fotoshoots, daar delen we ook van uit. We kijken regelmatig in de kasten wat we aan een vluchteling kindje kunnen geven. Maar ook huisraad, speelgoed, treinkaartjes of kleding en schoenen uit mijn eigen kast gaan naar mensen die het goed kunnen gebruiken.

Daar word ik echt heel blij van, zoveel blijer dan van bezit. Bezit is maar relatief, liefde voor naasten is zoveel waardevoller. Ik merk dat mijn kinderen tolerant zijn en makkelijk delen en spelen met de vluchteling kinderen. Leuk om te noemen is dat door mijn connecties met de merken, ik ook wat donaties heb gekregen. Zo doneerde Zebra Trends tien hele gave schooltassen voor de minderjarige alleengaande vluchtelingen en kreeg ik van Br@nd wat voorraad kleding restanten voor de kinderen.

Ik zal misschien incidenteel nog eens een blog schrijven voor Shopaholiek, maar dan als gastblogger.  Bloggen vind ik nog steeds ontzettend leuk en bezin mij nu over het bloggen over wat meer maatschappelijke thema’s en lifestyle. De kans is dus heeeeeel groot dat jullie mij tegen komen in de nabije toekomst.

Bedankt volgers voor het lezen van mijn blogs en Angelique bedankt voor het vertrouwen in mij!

 

Liefs

 

Mariette & Yuna

Untitled design

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply