MUSTHAVE

DE OPVOUWBARE HOUTEN WAGON VAN JIPFISH!

9 juli 2016

JIPFISH DE “ROLLS ROYCE” ONDER DE BOLDERKARREN

Ik houd van design, van wit, van staal, hout en rubber! Dit alles samen maakt de wagon van Jipfish. Uniek, mooi en hip, kortom een echte Musthave voor een gezin met kids. Een opvouwbare houten bolderkar in verschillende toffe kleuren, ik ben verliefd, jullie?!

Jipfish is een Nederlands designlabel dat speelgoed en lifestyle-producten ontwerpt en produceert. Ze maken opvouwbare houten bolderkarren in verschillende kleuren en schommels. Deze prachtige houten schommels noemen ze Kick-ass Swing. Stoere schommels voor kleine superhelden. Schommels bestaan al eeuwen en zijn geliefd bij jong en oud. De swing is een eigen ontwerp van Jipfish. Een skateboardplank model met felle kleuren. Het basisconcept van de swing  is vrij simpel, twee stevige touwen en een houten plank zorgen voor oneindig veel plezier. Zelfs in huis misstaat de swing niet. De vorm van het board en de mooie prints maken de swing geliefd bij de kids. Skaten in de lucht denken mijn jongens, zo cool!

De houten wagon van Jipfish is inklapbaar. De 4 banden haal je er in één tel af, de zijkanten klap je in, net als de stang en je hebt een klein pakketje wat makkelijk mee gaat in elke auto. Hoe ontzettend handig is dit, want het is de bedoeling dat je juist zoveel mogelijk gebruik maakt van deze mooie hippe bolderkar. Ideaal voor een dagje naar het strand, bos of een pretpark. Overal is de wagon van Jipfish geschikt voor. Er zit zelfs een veiligheidsriem in waardoor je de maxi-cosi kan vastzetten, of een klein flexibel stoeltje als de kids zelfstandig kunnen zitten. Zet de tassen en spullen in de wagon erbij en je bent klaar voor een dag fun met je kids. Gelukkig vinden onze hondjes het ook erg tof om erin te zitten. Yeah, we gaan wandelen met de wagon van Jipfish!! 

Volgende week gaan wij drie dagen met de kids naar het strand, de wagon gaat zeker met ons mee, want met drie kids en twee hondjes is de wagon van Jipfish ideaal en onmisbaar voor ons gezin. Inklappen, uitklappen, dit is in één handomdraai gebeurd, spullen, kids en hondjes erin, en weg zijn we. Alles kan in de wagon, want deze is harstikke ruim. Wat zullen we een bekijk hebben als we met dit mooie rijdende designstuk op wielen lopen:) Ik kijk er nu al naar uit! Drie blonde jongens en een stoere houten wagon van Jipfish, wat wil ik nu nog meer;)

Meer informatie over het merk Jipfish, de Kick-ass Swing of de houten opvouwbare stoere Wagon, vind je hier, wie weet loop jij deze zomer ook trots met je kids langs het strand, in het bos of stad met deze unieke wagon in je eigen gekozen kleur. Enjoy!!

Jipfish_Wagon_Wood-Gray2

Ik heb gekozen voor een neutrale stoere grijze wagon van Jipfish

Jipfish_Wagon_Kleuren 2015

De zes kleuren van de opvouwbare houten wagon van Jipfish waaruit je kan kiezen.

IMG_0179 (2)

De Kick-ass houten Swing

Jipfish heeft op dit moment ook een te gekke win-actie lopen samen met de Haagse strandhuisjes. Nieuwsgierig geworden hoe je kan meedoen en zelfs een weekendje een strandhuisje kan winnen?! Lees dan hier verder.

1

De Haagse strandhuisjes in Kijkduin

Jipfish_Web_Bolderkar_Folding 02

Hieronder het filmpje van de opvouwbare wagon van Jipfish!

 

Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply