MUSTHAVE

Absolute MUSTHAVE de salopette dress

16 augustus 2016

SALOPETTE DRESS

De Musthaves vliegen je waarschijnlijk al om de oren, want de één na de andere wintercollectie komt online en daar zitten natuurlijk altijd items tussen die ineens dé musthave zijn voor de aankomende winter. Ik heb vandaag een musthave voor je, die ik zelf ontzettend leuk vind. Het is een heel goed combineerbaar salopette jurkje. Het is sweet-and-sour, netjes en stoer, lief en ondeugend. Het is op zoveel manieren te dragen en daar ben ik dol op! Dit jurkje leent zich om te combineren met al je favoriete merken. Ik zie al een basisoutfitje voor me met een wit blousje of een gestreepte longsleeve. Voor de wat wildere dames zal een leuke tijgerprint niet misstaan! Een glimmende legging die ik zoveel voorbij zie komen, gaat hieronder geweldig staan, maar een maillot is natuurlijk ook altijd goed.

Wat dacht je trouwens van de schoentjes. Een kekke laarsje, bikerboots, Uggs, Dr. Martens, sneakers of nette mocassins, hier past toch alles onder? Voor Bobbie, mijn oudste, heb ik de Finger in de Nose al in huis, want daar ging mijn hart echt sneller van kloppen. Binnenkort zal ik hierover een OOTD geven, want hoe leuk is het om te zien hoe dit jurkje te dragen is. Ik heb eigenlijk al zoveel setjes in mijn hoofd.

Hieronder vind je alle verkoopinformatie en mocht je al een salopette jurkje in huis hebben of heb je goede tips waar we nog meer van deze snoepjes kunnen kopen dan kun je je “aan”-foto’s en tips natuurlijk altijd hieronder posten. Dat vinden we leuk!

  1. Finger in de Nose, is onder andere hier te koop
  2. Emile et Ida, is o.a. hier te koop
  3. H&M, is online te koop of in de stenen winkel
  4. Noppies, is hier te koop
  5. Zara, is online te koop of natuurlijk in de stenen winkel

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply