GIRL MUSTHAVE REVIEWS

Saletip! Dutch Dream Denim

19 december 2016

Dutch Dream Denim Pwesa

Norah is duidelijk een echte tweejarige en zit in de fase ‘ik ben twee, dus ik zeg nee’. En dan vooral tegen mama natuurlijk. Om haar op de foto te krijgen, moest ik deze keer dus van alles uit de kast halen, want hard wegrennen is natuurlijk het allerleukste. Dus dan maar iets erbij pakken wat eigenlijk verboden terrein is: mama’s make-up.

Dat ze telkens zo hard wegrent is natuurlijk wel een teken dat haar kleding heerlijk zit, lekker comfortabel met goede bewegingsvrijheid. Haar legergroene broek van Dutch Dream Denim doet een beetje denken aan een stoere paardrijbroek. Onder de ritsen zitten echte zakken verstopt, wat voor de kids natuurlijk perfect is om van alles in te verzamelen. De herkenbare dubbele lagen op de knie zijn ideaal, de broek hoeft niet gelijk de vuilnisbak in als je kindje er een gat in is gevallen. De wieber-stiksels voor- en achterop geven de broek een girly accent mee. Meestal draagt Norah rokken of jurkjes, maar deze broek is een welkome afwisseling en echt een aanvulling op haar garderobe.

Wij combineren de broek met dit schattige bloesje van Zara. Hierdoor creëer je een lief boho effect.
Om de outfit nog gekleder te maken, kun je er een mooi denim gilet overdragen, één van de musthaves van dit seizoen. Model Pofu van Dutch Dream Denim past er perfect bij. Lees hier de review nog eens na.

Norah’s schoenen zijn van Zecchino d’Oro.

Maatinformatie
Norah is zo’n 91 cm en draagt de broek in maat 98. Deze maat zit haar perfect. Ook het Zara bloesje draagt zij in maat 98.
DDD gilet Pofu mag mooi aansluitend vallen, Norah draagt hem in maat 92.

Shoppen
De broek is echt te leuk om te laten liggen en shop je nu al vaak met een leuke korting!
Dutch Dream Denim is onder andere te koop bij SoMuch.nl en Vip-kidz.
De broek model Pwesa shop je onder andere hier voor een wel hele fijne saleprijs!

Gilet Pofu

Zara bloes

1

2

3

4

5

sponsored-post

 

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply