GIRL NIEUWE COLLECTIE TREND

Trend: Bomberjacks for girls

29 augustus 2016

Een absolute trend aankomende winter zijn toch wel de bomberjacks. Zowel voor jongens als voor meisjes zijn deze helemaal hot. Ik vind ze zelf ook geweldig en aangezien mijn oudste dochter Benthe dringend toe is aan een nieuwe winterjas, heb ik alvast wat leuke exemplaren gespot.

  1. Scotch R’belle, ik werd direct verliefd bij het zien van deze jas… wat een prachtige kleur! En zoals we gewend zijn van Scotch heeft de jas mooie accenten en een fijne afwerking. De kleur is wellicht wel wat licht voor de winter, dat zou mijn enige twijfel kunnen zijn bij deze prachtige jas.
  2. Vingino, ook deze jas maakt grote kans dé winterjas voor mijn dochter te worden. Hij is stoer, maar toch ook girly door de prachtige bloemenprint op de mouwen. Deze kleur groen is helemaal van nu.
  3. Retour heeft een roze/paars bomberjack in hun wintercollectie. Deze jas is gemaakt van wol met viscose en daardoor heerlijk warm. Op de mouwen zitten fake-leather stukken, ook een niet te missen trend komende winter.
  4. Hennes&Mauritz zou H&M niet zijn als ze niet meeging met de trends. In hun collectie zitten meerdere bomberjacks voor meisjes. En uiteraard voor een leuk zacht prijsje. Dit roze exemplaar trok mijn aandacht, stoer, maar door de kleur toch ook lief. Een mooi basic item, daar hou ik van. Hij is gevoerd en licht gewatteerd, maar voor de echte koude dagen lijkt hij me wellicht toch wel wat fris.

Welk van deze jacks is jouw favoriet? Of heb je al een andere gekocht of op het oog? Laat het ons weten in een reactie onder het Facebookbericht van deze blog. Dat vinden we leuk!

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply