NIEUWE COLLECTIE

PRIMEUR! Groot nieuws in modeland!

5 september 2016

BR@ND FOR GIRLS & LOLA MEIS IS SYNERGIE

We hebben een primeur en dit is er één wat je niet meer gaat vergeten! Shopaholiek mag jullie als eerste mededelen dat deze wintercollectie br@nd for girls en Lola Meis gaan samenwerken. Zij slaan hun handen ineen en brengen samen een aantal collectors items op de markt. Ja, je leest het goed! Twee topmerken zijn samen aan de ontwerptafel gaan zitten en tot ongekende hoogte gestegen. Het beste is bij beiden absoluut naar boven gekomen, want wat is het gaaf!!!

Laten we even bij het begin beginnen. Hoe is dit allemaal tot stand gekomen? Een gezamenlijke goede vriendin van br@nd for girls en Lola Meis heeft ervoor gezorgd dat deze twee creatieve dames elkaar een keer hebben ontmoet. Ze zijn gaan lunchen en kwamen toen op het lumineuze idee om een Limited Edition te gaan ontwerpen. De sterke krachten zijn gebundeld en zo hebben ze samen een aantal stuks ontworpen wat zowel aansluit bij br@nd for girls als bij Lola Meis.

Deze Limited Edition is alleen online te koop bij de site van Lola Meis en bij br@nd for girls. De oplage is ook echt Limited. Het is dus beperkt en op is dus ook daadwerkelijk op! Mocht deze serie nu aanslaan, nou ik weet het wel zeker, dan volgt er wellicht volgend seizoen weer eenzelfde project. Beiden zijn in ieder geval ontzettend tevreden en trots op het eindresultaat en wij ook op hen! Deze samenwerking maakt dat ze allebei nog meer inspiratie opdoen en tot nog leukere combinaties komen. Zeg nou zelf, hoe leuk is het om verrassende combi’s te maken met kledingstukken uit je kledingkast en nog leuker van verschillende merken. Met deze samenwerking wordt het bloody easy, dat kan ik je vertellen;)

Even terug naar de basis, waar staat Lola Meis eigenlijk voor en waarvoor staat br@nd for girls?

Lola Meis:

 • Stoer, lief en een beetje gek
 • Spannende combinaties
 • Vernieuwend en uniek
 • Tijdloos
 • Comfortabel
 • Maat 86-92 t/m 158-164

br@nd for girls:

 • Lief, eigenwijs en nostalgisch
 • Perfecte pasvorm
 • Fijne tricotstoffen
 • Details en belijning
 • Optimaal draagcomfort
 • Goed combineerbaar
 • Maat 86-92 t/m 158-164

Met het opnoemen van een aantal karaktereigenschappen van deze twee geweldige merken, valt het mij direct op dat zij inderdaad overeenkomsten hebben. Wat wordt het smullen en wat zijn we benieuwd hoe deze samenwerking zal gaan opbloeien. The sky is the limit en ik denk dat er nog veel meer moois uit beider handen gaat komen.

Oh, moeders, fashionable hippe meiden dit is écht fantastisch! Ga maar vast klaar zitten voor je computer, want in de loop van deze week gaat het los en staat alles online op beide websites, brandforgirls.nl en lolameis.nl en wij weten zeker dat je niet meer te houden bent. Ik in ieder geval niet, want ik heb een hele waslijst wat ik echt moet hebben;)

 

Shoppen:

br@nd for girls

Lola Meis

 

Kijk ook eens op:

Facebook br@nd for girls

Facebook Lola Meis

br@nd for girls

LOLA_MEIS

br@nd en LolaMeis

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply