BABY REVIEWS

New: The Mommy Bag Black Croco van All-time Favourites

14 oktober 2016

EEN STYLISH LUIER-EN LAPTOPTAS IN ÉÉN!

Bij een nieuw seizoen én bij een dreumes, want kleine Olivier is baby af, hoort een nieuwe Mommy Bag, namelijk die van All-time Favourites. Ze zijn tof, hip en super praktisch. Een echte Musthave voor je pasgeboren baby, kleine kids, en anders gewoon eens een keertje voor jezelf!!

Ik ben al heel lang fan van het merk All-time Favourites. Ze hebben van die geweldige grote shoppers in te gekke prints waar van alles in kan. Ideaal voor een weekendje weg, op vakantie, de sportschool, dagje naar het strand of juist om heerlijk te shoppen. Ik heb de shoppers van All-time Favourites thuis al in diverse prints en inmiddels is de gehele collectie uitgebreid met verschillende accessoires. Je kan de shoppers van All-time Favourites in verschillende prints en kleuren combineren met leuke make-up – en toilettasjes, handdoeken voor het strand of om te sporten. Ook zitten er nu in de collectie te gekke schoudertasjes. Travel in stijl met ATF zeg maar:)

De collectie van All-time Favourites is sinds kort uitgebreid met een hippe Mommy Bag, een stylish luier-en laptoptas in één, in drie verschillende prints. Wat zijn ze mooi, en wat was het lastig om een keuze te maken, want ik vind ze alle drie even tof! Uiteindelijk heb ik gekozen voor de zwarte Mommy Bag in zacht en stevig faux croco leather. We gaan de herfst en winter tegemoet en zwart past erg goed bij de licht grijze kinderwagen waar Olivier in zit en zeker ook bij de stijl qua kleding die de kids en ik graag dragen. We love black…

De black faux croco leather luiertas is stoer, stylish en van alle gemakken voorzien. Het materiaal, de faux leather, is zacht, stevig en soepel. De zwarte binnenvoering is volledig vuil- en waterafstotend en heeft veel vakken voor alle baby benodigdheden. Flesjes, spenen, luiers en extra setjes kleding voor de kleine baby passen er allemaal in. Er zit in de tas van All-time Favourites ook een zacht verschoningsmatje, erg handig voor onderweg. Lange schouderhengsel en buggy haken zitten erbij zodat je stijlvol de Mommy Bag aan je kinderwagen of buggy kunt hangen. De tas is erg comfortabel te dragen door de brede, verstelbare schouderband en aan de dikke zachte handvatten. Kortom, deze Mommy Bag is een echte must, want naast deze stoere luiertas kun je hem ook gebruiken als hippe laptoptas.

Wil jij ook graag zo’n toffe Mommy Bag van All-time Favourites? Ze zijn er in drie verschillende prints. Kijk snel op de site van ATF welke stijl het beste bij jou en je kindje past.

De Mommy Bag van All-time Favourites shop je hier!

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie keuze, en vergeet ook niet te kijken naar de andere items, waaronder de toffe shoppers. Deze zijn mooi en super handig, al zeg ik het zelf. Ondertussen ben ik zelf stiekem ook aan het kijken op de site van All-time Favourites. Ik wil graag mijn collectie faux leather croco uitbreiden, want een vrouw heeft nooit genoeg tassen. Toch?!

Shop ze!!

2

img_9579img_0785 img_0782

 

Facebook Comments Box
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply