BOY GIRL REVIEWS

Wat is jouw favo outfit van afgelopen week?

19 oktober 2015

WELKE OUTFIT VOND JIJ AFGELOPEN WEEK HET LEUKST?

Iedere week komen onze kinderen in de leukste outfits voorbij en wij zijn eigenlijk wel eens benieuwd wat jullie favoriete merkjes en setjes zijn. Hebben jullie inspiratie opgedaan? Hebben jullie uiteindelijk zelfs iets gekocht? Of hebben jullie kennis gemaakt met een merk waar je nog niet bekend mee was?

Soms krijgen wij heel veel reacties onder een bericht en soms juist weer helemaal niet, terwijl wij dat juist zo leuk vinden! Dus schroom niet en laat ons vooral weten wat jullie leuk vinden, of minder leuk. Daar leren wij van!

Graag horen we jullie reactie hieronder het bericht, wij zijn benieuwd!

Ik zet ze even op een rijtje en als je klikt op de link hieronder kom je direct bij het desbetreffende blog:

Eva in I Dig Denim

Thijs in WILD

Linde in Tumble ’n Dry

Kris in Indian Blue Jeans

Yuna in Someone

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply