KERST SPEELGOED

LEGO Brickbox: Tip voor Sinterklaas!

24 oktober 2016

BRICKBOX VOL VERRASSINGEN

LEGO fans opgelet!! Als je fan bent van LEGO en dol op verrassingen, heeft BrickBox nu iets tofs voor jullie, met name voor de kids dan;) Hebben jullie al gehoord van de BrickBox? Een verrassingsdoos boordevol leuks? Dit is één van de beste tips die ik ooit kreeg van een vriendinnetje. Met drie jongens in huis wordt je een beetje inspiratieloos, en daar heeft BrickBox nu iets op gevonden. Je hoeft niet meer na te denken, want dat doen zij voor je. Niet meer dagen van te voren winkel in, winkel uit, om te zoeken naar dat ene leuke cadeautje. Nee, je krijgt de Brickbox gewoon aan huis bezorgd met de post.

 lego brickboxDe BrickBox is erg leuk om te geven voor bijvoorbeeld Sinterklaas! Als je je inschrijft tot en met 31 oktober dan ontvang je de eerste BrickBox halverwege november. Precies op tijd voordat Sinterklaas met de boot in Nederland aankomt. Daarnaast kan je de BrickBox voor een aantal maanden bestellen, zodat de kids iedere maand een leuke doos vol verrassingen ontvangen. Het open maken van de BrickBox alleen al is voor veel kids een feestje. Zo heb je met de handige BrickBox altijd cadeautjes in huis om aan je kind te geven, bijvoorbeeld als deze een goed cijfer heeft gehaald, of een nieuw zwemdiploma in de pocket, maar ook als een extra beloning wanneer het goed zijn best heeft gedaan. De BrickBox zal zeker bij mijn jongens een succes worden, ik kijk er nu al naar uit! Spannend hoor…

BrickBox heeft speciaal nu voor jullie Shopaholiek lezers een hele leuke verrassing. Een actie van 10% korting  op de eerste aankoop van een BrickBox. Deze actie loopt tot en met januari 2017 en jullie kunnen dan bij de eerste bestelling de couponcode 10%SHOPAHOLIEK gebruiken. Wij krijgen binnenkort onze eerste BrickBox al binnen. Nieuwsgierig naar wat daar in zit? Houd ons dan goed in de gaten, want we laten jullie alles zien:)

SHOPPEN: BrickBox

Veel plezier alvast met jullie eerste BrickBox! brickbox brickbox lego unboxing2

-SPONSORED POST –

 

Facebook Comments Box
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply