Angelique SPEELGOED

Sinterklaas is in de stad: Dubai-style

29 november 2017

Ook in Dubai komt Sinterklaas aan om alle Nederlandse kindjes te verblijden met snoepgoed en kadootjes.  Dubai zou Dubai niet zijn als hij hier niet iets decadenter aankomt. De pieten kwamen aanscheuren in een peper(noten)dure Mercedes. En Sinterklaas? Die kwam gewoon op zijn trouwe witte ros Amerigo. Aangezien Sinterklaas zaterdag de 18e aan moest komen in Dokkum, maakte hij een dagje eerder een tussenstop in het zonnige Dubai, want zomaar voorbij varen dat kan natuurlijk niet! Liedjes zingen, pepernoten eten en kadootjes halen bij de pieten. Ook in Dubai hebben wij genoten van de intocht. Fantastisch om alle kindjes in hun pietenpakjes op slippers te zien en met de zon op je bol de Sint een handje geven. Denk daar een prachtige haven, palmbomen en een strakblauwe lucht bij en je snapt dat de Sint het vast niet erg heeft gevonden om een stukje om te varen. We hebben uit betrouwbare bronnen vernomen dat de sint de rest van de dag nog heeft genoten van een lekker stranddagje terwijl de pieten de Burj Kalifa beklommen. De deugnieten!

Ook hier wordt uiteraard de zak gevuld voor pakjesavond. Benieuwd wat ik voor Eva heb gekocht? Hieronder vind je haar favoriete kadootjes, waarvan ik de meeste overigens gewoon in Nederland heb gekocht, want die prijzen liggen hier echt een stuk hoger. Ter info: de NumNoms zijn hier ongeveer 3 x zo duur. Ik ging dus de laatste keer vanuit Nederland naar Dubai met een koffer voor spullen terug. Ik blijf een Nederlander he?! 🙂

  1. Zoals ik hierboven al schreef: mijn dochter is gek op NumNoms. Uren kan ze hiermee spelen. Ze kunnen mee naar het zwembad, passen atlijd in een tas. Niet alleen Eva is er gek op: ik zie ze hier echt overal!  Ik heb dit keer gekozen voor een Num Noms in a jar. Een geparfumeerde knuffel in een potje.
  2. Net als de NumNoms heb je hier ook Shopkins. Dat is eigenlijk een beetje hetzelfde, alleen nog iets kleinere figuurtjes. Te verkrijgen in kleine verpakkingen, maar ook in megapakken. Het is maar net hoeveel je uit wilt geven. Tip: Soms heeft Kruidvat ze ook liggen en dat scheelt aanzienlijk in prijs.
  3. Trolls: Die blijft ze gewoon leuk vinden. Nou was die film ook echt top, dus ik snap het wel. Dit keer heb ik voor haar de Trolls trollenboom gekocht. Hier zitten ook van die figuurtjes bij en ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat de Trolls vrienden gaan worden met de Shopkins en de NumNoms
  4. Op het moment is ze erg bezig met poppen en haren kammen. Je kent het wel: urenlang bezig met staartjes maken (die ik weer uit de klit moet halen), borstelen en sommige poppen krijgen zelfs een complete wasbeurt onder de douche.  Lalaloopsy pas perfect bij haar leeftijd en speelgedrag. Deze poppen, met een eigen netflixserie, zijn volgens mij favoriet bij ieder meisje. De pop komt inclusief glittergereedschap, haarkrijtgereedschap met paars haarkrijt, borstel en clips om haar haar steeds opnieuw te stylen! Ik gok zomaar dat dit een schot in de roos is!
  5. Last but not least: uiteraard heb ik hier ook de Sint-DVD besteld. Dat blijft toch altijd een topper!

Untitled design (29)

IMG-4844

IMG-4419

Pics: Linda LiveLoudGirl

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply