Angelique MAMA-INSPIRATIE PERSONAL

Wie heeft de meeste schoenen: jij of je dochter?

18 juli 2018

Één van mijn meest favoriete series ooit, en waarschijnlijk die van heeeeeeel veel anderen, was jaren terug  Sex and the city. Alle films staan inmiddels op Netflix, dus ik zal weer eens een avondje bingewatchen inplannen.  De films en de serie blijven leuk!
Behalve de humor en de kleding zijn ook de quotes inmiddels legendarisch, zoals deze:   “I Like My money right where I can see it: hanging in my closet”. Ik snap dat 🙂

De schoenen spelen toch wel de grootste rol in Carrie Bradshaw’s kast. Vooral de schoenen van Manolo Blahnik hebben waarschijnlijk een toptijd qua verkopen gekregen door deze rol. Eigenlijk moet ik eerlijk bekennen dat ik ook een enorme kast met schoenen heb. Overigens niet zoveel met hakken, maar over het algemeen genomen staan er veel schoenen. Erg veel…..

Kopen jullie ook zoveel voor jezelf? Of meer voor je kinderen?

Ik sla mijzelf zeker niet over. Ik geef meer uit aan mijzelf. Zo…. dat is eruit! Niet dat ik shopverslaafd ben, maar in ons geval is het gewoon wat anders. Ik woon in Dubai en daar dragen de kids een uniform en schoolschoenen. Na school dragen ze meestal slippers. Ook hebben ze beiden een paar sneakers voor “de leuk” en Eva heeft nog één paar sandaaltjes. Dus ja: ik kan wel zeggen dat ik meer schoenen heb dan mijn dochter en zoon bij elkaar. Zeker mijn sandalen zijn goed vertegenwoordigd in mijn kast. Maar die draag ik hier dan ook dagelijks.  In Nederland had ik ook meer paar schoenen, maar was het verschil niet zo groot! Ik ben zogezegd een echte schoenen-liefhebber. Een shopaholiek :).
Ik kan voor mijzelf best dure schoenen kopen. Daar heb ik natuurlijk weer legio excuses voor die ook echt heel redelijk zijn. Ik groei tenslotte niet meer (ik ga richting de leeftijd dat ik ga krimpen over een paar jaar). Mijn voeten groeien niet meer.  En… mijn dochter van 19 heeft dezelfde maat dus die draagt mijn schoenen ook.
Dus op zich zijn sommige schoenen een koopje als je berekend hoeveel jaar ik er mee kan doen. Toch?!

Ik dwaal weer eens af…….. Ik vroeg het me gewoon af. Hoe zit dat bij jullie? Wie heeft er bij jullie de meeste schoenen? Ik ben benieuwd 🙂

shutterstock_492046861

Pics: Shutterstock / Conrado en Moustache girl

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply