Marieke SPEELGOED

OMG @ LOLSuprise

13 september 2022

Wat een toffe verrassing met de post…en dat nog wel op de dag voor mijn verjaardag ! Een nieuwe poppenvriendin!! Maak kennis met het populaire personage Royal Bee in een gloednieuw formaat, een pop van verzamelkwaliteit!

Hier in huis gaan we na de zomervakantie alvast leuke tips en cadeautjes verzamelen voor de Decembermaand dus wellicht kunnen we jullie alvast wat inspireren.  L.O.L. bereid hun poppencollectie uit met een gloednieuwe serie in verband met hun 6 jarig bestaan : OMG Fierce Modepoppen! En wij mochten er eentje reviewen voor jullie!


Lizze kreeg afgelopen december van de Sint de advent muziekbox van L.O.L en daar zaten echt zulke gave poppen in! Ik was er zelf ook helemaal van onder de indruk….evenals Sil welke gezellig met zijn zusje urenlang speelplezier beleefde met de Girlsband! En nu bereid de L.O.L familie zich uit ! Nieuwe poppen, nieuwe toffe accessoires, nieuwe Suprises! Uiteraard schuif ik dit pakketje straks door naar de jongste telg hier in huis, zodat zij haar entree kan maken in Lizze’s L.O.L familie,


De OMG Fierce modepoppen zijn allemaal voorzien van leuke extra verrassingen . De zussen Royal Bee, NeonLicious, Swagg en Lady Diva komen inclusief luxe outfits en flitsende accessoires. Ze zijn buigbaar, hebben een nieuwe afmeting van 29 cm, nieuwe gezichtjes en lichaamsvormen, en stijlvolle mode-items van hoge kwaliteit. De details van deze prachtexemplaren zijn echt niet van echt te onderscheiden! Prachtige lange gelakte nageltjes, hippe kleding en mooie accessoires tot in detail uitgewerkt!

Hier wordt er alweer volop gespeeld met de poppen, ze wonen allemaal in Lizze’s grote houten poppenhuis. Outfits worden gewisseld, sieraden gematched en kapsels gepimpt…urenlang speelplezier! Heel fijn nu de dagen weer korter beginnen te worden en we ons wat vaker binnenshuis moeten zien te vermaken!

Shoppen doe je hier ! Veel speelplezier!

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply