SPEELGOED

Wat krijgen jouw kinderen van Sinterklaas?

25 november 2015

SINTERKLAAS, ZO VIEREN WIJ HET

Naast de vraag ‘wat geef je voor Sinterklaas?’ ben ik ook altijd bezig met hoeveel geef je? Mijn kinderen zijn ontzettend verwend. Al vind ik verwend een wat negatief woord, ze zijn zeer goed verzorgd. Ze wonen in een warm huis, krijgen genoeg gezond en lekker eten, hebben een kast vol kleding en heel veel speelgoed. Eigenlijk hebben ze dus niets nodig.

Maar ja, Sinterklaas is Sinterklaas, een hele mooie Nederlandse traditie. En Linde gelooft ook in Sinterklaas, dus niets geven zit er echt niet in. Ze is natuurlijk wel eens een boefje, maar de zak heeft ze echt niet verdiend. Daarnaast speelt bij mij ook mee dat ik niet wil dat ze zich achtergesteld voelen. Sommige kinderen krijgen zo veel. Nou ga ik daar niet in mee, maar ik wil wel dat mijn eigen kinderen zich ook lekker verwend voelen met Sinterklaas. En zelf vind ik het ook heerlijk om ze fijn te verwennen.

Wij vieren het de laatste jaren met mijn zus. Die heeft ook twee kinderen in dezelfde leeftijd als Thijs en Linde. Elk kind krijgt drie mooie cadeautjes. Duurzaam speelgoed, wat ook nog een beetje op te ruimen is (lees: niet te groot is). Daarnaast krijgen ze nog iets nuttigs zoals een pyjama en natuurlijk cadeautjes in hun schoen. Dat doen wij twee keer per week.

Ze krijgen niet alles wat in de header staat hoor. Het hondje van Fur Real Friends en de Souza verkleedjurk heeft Linde al. Maar dat zijn wel hot items hier. Ben zelf heel benieuwd naar de knikkerbaan van Hubelino, deze krijgt Linde en je kunt hem combineren met de duplo. De Xoomy is ook voor haar. Thijs is gek op Nerf en Lego. Daarnaast houdt hij veel van lezen. De Gorgels van Jochem Myjer viel erg bij hem in de smaak. Dat was zijn boekenweekcadeau. Hij heeft ook genoten van de serie De Waanzinnige Boomhut. Mocht je nog een leuke boekentip hebben voor mij dan hoor ik het graag.

Verkoopinformatie:

Souza for Kids

Lego Star Wars

Xoomy

Hubelino

De Gorgels

Fur Real Friends

Nerf

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply