GIRL SPOTLIGHTSHOP

TIP: Shine & Sparkle!

14 november 2016

SHINE LIKE A DIAMOND

De tijd is aangebroken om te shinen. Natuurlijk kun je dat het hele jaar doen, maar nu is absoluut het moment om je te laten zien! Alle schitterende en glanzende stofjes mogen uit de kast en kunnen we nu volop dragen. “Shine like a diamond” is natuurlijk ook weggelegd voor onze schoenen! Mijn meiden hebben toch ook een aantal genen van hun moeder, dus zij houden hier zeker ook van. Nu is bij uitstek de tijd om langzaam die sparkles op te bouwen en zo viel mijn oog direct op deze magistrale schoentjes.

  • De zwarte western boot met glitterster van HIP; Dit is eigenlijk ook gelijk mijn favoriet voor mijn twee oudste meiden. Hij is bij elk outfitje inzetbaar. De laars is gemaakt van zwart poetsleer en lekker stoer, maar de zilveren metallic ster maakt deze laars absoluut girly!
  • De bruine laars met gouden blaadje in de rits Bunnies Cis Classic/Camel; Dit klassiek uitziende laarsje heeft prachtig bruin leer. Op het eerste gezicht is het puur klassiek, maar doe je de rits open dan komt er een knalroze kleur tevoorschijn.
  • De camel veterschoentje van Bunnies; is absoluut een geweldig schoentje voor de kleintjes. De glitters hebben een parelmoer effect en de hiel heeft een gouden touch. De maten lopen van 21 t/m 28.
  • De Falcotto veterschoen; is voor de peuters onder ons een absolute musthave. Nova droeg ook in haar “eerste stapjes” tijdperk Falcotto’s en ik ben dus absoluut fan! Deze prachtige schoen wordt beschreven als crème-beige. Ik zie een prachtig subtiele zilveren gloed over het bruine leder lopen. Echt een magnifique exemplaar!
  • De bronzen Freaks schoen; is de laatste in rij, maar zeker niet de minste voor onze mini’s. Deze bronzen kleur staat zo mooi in de winter en is ook heel basic. Hij zal zeker overal bij te matchen zijn.

Shoppen:

Al deze schoenen en nog veel meer, waaronder ook een gave collectie jongensschoenen is te shoppen bij Mecchies Kinderschoenen. De schoenen worden gratis verstuurd binnen 48 uur!

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply