KERST

Kerstoutfits van de kids

29 november 2016
Merry matching Christmas

MERRY TWINNING XMAS

Wat hebben jouw kinderen aan met Kerst? Is het 1 dag netjes en Tweede Kerstdag op de bank in pyjama en dvd’tjes kijken of toch elke dag in vol ornaat bij de kerstdish? Wij zijn heel benieuwd!

Sinds Bobbie een zusje heeft wordt er door mij wellustig getwint tijdens de Kerstdagen. Desnoods gaan de jurkjes ’s avond na het kerstdiner in de was, zodat ze Tweede Kerstdag opnieuw kunnen stralen. De outfits worden al uit de kast gehaald voor de welberoemde kerstkaart! Die maak ik meestal, lekker truttig, voor de kerstboom! Ook met het kerstdiner van school worden de jurkjes al aangetrokken. Dit diner maakt elk jaar een gigantische indruk op de meiden. ’s Middags beginnen ze al te jengelen of het half zes is, want ze kunnen niet meer spelen, ze denken alleen nog maar aan de donkere klas en de kaarsjes, die dan branden. De kerstliedjes die na het kerstdiner samen met papa en/of mama gezongen worden, maakt de meeste indruk op mij! Tranen trekkend vind ik dat. (Emotionele muts dat ik ben;)

Drie jaar geleden ben ik echt begonnen met een twinning-christmas. Bobbie en Zonne hadden allebei een engelachtig roomwitte jurk aan met gouden biesjes van de Zara. De H&M glitter panty was er toen ook al, dus die ging eronder. Zo leuk om eens een lichte kleur te dragen met Kerst tussen al dat donkere zwart!

Twee jaar geleden droegen de meiden een sparkling taupe kleurige ‘prinsessenjurk’ met tule, wederom van de Zara. Baby Nova was toen ook in beeld en zij had een schattig onschuldig wit jurkje aan van Le Chic. Deze foto zie je hierboven.

Vorig jaar shopte ik een gouden, ietwat cracelee jurkje met zwart fluwelen bovenlijfje van Tumble ‘n Dry. Ook hierin voelden de meisjes zich een prinsesje. Voor kleine Nova heb ik toen een jurkje uit de kast getrokken met een rode maillot. Zo was zij toch in kerststijl en met het zwart matchte ze weer met haar zusjes.

Dit jaar hebben de dames hun prachtige NONO jurkjes aan. Deze jurkjes zie je terug in de blogs XMAS-days met NONO part I en II. Bekijk deze maar eens terug op de site! Het is niet echt getwint, maar het stijltje komt natuurlijk absoluut overeen. Nova gaat het roomwitte jurkje dragen, wat Zonne drie jaar geleden aanhad. Dit gaat zij zeker passen en ik heb alle kerstjurkjes bewaard. Een beetje nostalgie met Kerst mag best. De kerstfoto maak ik volgende week als de kerstboom weer staat en zo is de cirkel weer rond.

Waar wij nu zo benieuwd naar zijn is wat jouw kids aan gaan doen? Ga je twinnen? Natuurlijk ook met je zoon erbij? Wij zijn heel benieuwd! Laat het Shopaholiek weten onder de Facebookblog dat vinden we zo leuk!

Maar nu eerst dit weekend Sinterklaas vieren en daarna natuurlijk een MERRY TWINNING XMAS XXX

Nu de meisjes hun kerstoutfits compleet hebben, ben ik maar eens aan de shop gegaan voor manlief! Wij hebben dit jaar ook een derde Kerstdag ingepland en dan zal een heren vest zeker niet misstaan. Het is heerlijk cosy en niet te opgeprikt. Ik was direct gecharmeerd van de kleur en kraag. Dan kan hij er mooi een wit overhemd onder dragen en ziet hij er toch heel feestelijk uit. Wil je weten over welk vest ik het heb. Kijk dan even op McGregor, waar je onder andere dit vest vindt.  Misschien zoek jij nog een leuk kado voor kerst voor je man? Dit is misschien  wel een leuk idee dan. Weet je zeker dat ook hij trendy aan de kersttafel zit :).

 

 

Kerst Barbara

kerst-tumble

 

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply