BOY KERST REVIEWS

Hoe fouter hoe beter!

14 december 2017

Voel je een echte SANTABOSS in dit te gekke pak!

Vorige week was het Foute Kersttruien dag, maar wij maken het nóg gekker. Wat dacht je van dit geweldige Santaboss kerstpak van Opposuits. Wat vinden jullie, HOT or NOT? 

Ja, gewaagd is het wel, daar ben ik me heus wel van bewust. Maar waarom zou alles maar saai moeten zijn. Zeker in december kan alles toch? Sinds een aantal jaar hebben de foute kersttruien een heuse comeback gemaakt en dat is wat mij betreft helemaal terecht. En geloof het of niet, ik heb er zelf ook eentje en draag hem met veel plezier. Heerlijk dat cosy kerstgevoel.

Toen ik voor Thije dit te gekke pak tegenkwam was ik direct wild enthousiast. De Christmas-addict in mij maakte een sprongetje van geluk. Eerlijk is eerlijk, Thije moest ik nog wel even overtuigen, maar wat staat het tof! Dit is toch hét pak voor een ultieme Kerst? Een vriendin wees mij er al wel zachtjes op dat hij waarschijnlijk maar 1 keer gedragen zou worden… was dat niet een beetje zonde? Maar én op het school-Kerstfeest én bij Kerst thuis is in ieder geval al twee keer! En komend weekend is het Kerstmarkt hier in de stad, dan kan ie ook best uit de kast bedenk ik nu. En als Thije hem volgend jaar niet meer past, leg ik hem bij Benthe in de kast. Colbertje en stropdas op een tulerokje, ik zie het al voor me, geweldig, toch?

Opposuits facts

  • Hou je niet van groen? Geen nood! Het pak is er in diverse kleuren en prints, kijk hier maar eens.
  • Het pak valt op maat tot iets ruim. Bij twijfel tussen twee maten zou ik je aanraden voor de kleinste maat te gaan. Thije is 143 cm en draagt maat 134/140, hij heeft een smal postuur.
  • Het Opposuits kerstpak is driedelig en bestaat uit een pantalon, colbert en stropdas.
  • De stropdas hoef je niet zelf te knopen, maar sluit met een klemmetje.

Shoppen

Je koopt de pakken van Opposuits bij onze spotlightshop The Kids Republic (klik op de naam om direct te shoppen!)

Wil je Thije en zijn zusjes ook volgen op Instagram? Dat vinden we erg leuk! Je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen. Mijn andere blogs lees je hier terug.

Opposuits

Opposuits

Opposuits

Opposuits

Opposuits

Opposuits

Opposuits

Opposuits

sponsored-post

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply