BOY OOTD

3 BOYS Outfits; wat is jouw favoriet?

5 december 2016

BOYS BOYS BOYS

De Shopaholiek boys hebben jullie dit seizoen enorm veel toffe outfits laten zien! Of het nou Mortenz, Indian Blue Jeans of Vingino was, de ene outfit was nog gaver dan de andere. We zijn benieuwd wat jullie qua boys-looks nog meer willen zien of juist missen bij ons. Naast al het meidengeweld, mogen de boys af en toe best wat meer in het zonnetje gezet worden, toch? Dus jongensmoeders laat jullie horen!

Thije mocht jullie drie outfits van het merk LCEE laten zien. Onderling ook allemaal te mixen and matchen. We zijn benieuwd wat jullie de gaafste outfit vinden, laten jullie het weten op Facebook?

9

In de top 5 van fijnste items in Thije’s kast¬†vinden we dit vest zeker terug! Netjes, maar toch casual. Warm, gekleed en comfortabel, dit vest heeft het allemaal.¬†Gecombineerd met de okergele longsleeve oogt het lekker fris.

img_6640-2

Save the Arctic is een terugkerend thema bij LCEE dit seizoen. De donkergroene strepen matchen bij de sterrenprint op het overhemd. De items zijn uiteraard ook prima afzonderlijk van elkaar te dragen.

5

Deze outfit is het meest classy van allemaal. Ik noem het collegestyle. Misschien is het iets waar je van moet houden, maar ik vind het geweldig en het past ook helemaal bij Thije. Bordeaux is een kleur die we veel zien dit seizoen, prachtig deze warme gloed.

Thije’s cognackleurige boots passen bij elke outfit! Ze zijn van Braqeez, kijk hier waar je ze kunt shoppen.

En? Wat is jouw favoriete set? Of ben je er nog niet uit? Kijk dan eens hieronder naar de drie outfits als flatlay. Het is een hobby van mij om regelmatig een zgn. flatlay te maken. Zo zie je in 1 oogopslag de hele outfit bij elkaar. Deze flatlays deel ik regelmatig op Instagram, je kunt me daar volgen via @anouk_klaassen

10

6

7

sponsored-post

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply