Angelique BLOGGEN

Wordt Renate onze nieuwe kidsfashionblogger?

19 juni 2017

WIE BEN IK?

Mijn naam is Renate. Ik ben moeder van drie zoons en dol op kidsfashion sinds de geboorte van mijn oudste zoon! Ongeveer twee en een half jaar geleden ben ik begonnen met het schrijven van een eigen persoonlijk blog.

Door het plezier wat ik hieraan beleefde en de enthousiaste reacties van lezers, kreeg ik een steeds groter bereik, dat nieuwe deuren voor mij opende. Ik besloot mij in juli 2015 in te schrijven als zelfstandige bij de kamer van koophandel onder de naam Talk About Style! Sindsdien verzorg ik beeld en tekstmateriaal voor diverse winkels voor op hun social media kanalen en daarnaast werk ik drie dagen bij de Bijenkorf in Utrecht op de afdeling wonen.

OPNIEUW EEN OPVOEDAVONTUUR BELEVEN!

Mijn jongste zoon Benja is 16 maanden en mijn modepijlen zijn tegenwoordig vooral op hem gericht. Ik vind het heerlijk om het hele avontuur van opvoeden opnieuw te beleven en mag geoorloofd weer alle nieuwe trends op kindermode, kinderkamer, accessoires en speelgoed volgen. Mijn oudste twee zoons, Bruce van 16 en Brett van 14 jaar hebben tegenwoordig hun eigen smaak qua mode. En die strookt niet altijd meer met wat ik mooi of leuk vind. Dat moet ik dus langzaam loslaten. We winkelen gelukkig nog wel af toe samen, maar ik vind het belangrijk dat ze dragen waar zij zich het prettigst bij voelen. Nou ja, zolang het maar niet elke dag een voetbalpak is!

I LOVE INSTAGRAM!

Ik ben een enorme liefhebber van Instagram. Ik kan er heel wat uren per dag mee bezig zijn. Zo heb ik Shopaholiek ook leren kennen. Ik volg al heel wat leuke moeders en ik geniet dagelijks van alle mooie foto’s die gepost worden. Toen ik de oproep van Annemarie zag,  kidsfashionblogger gezocht, aarzelde ik geen moment. Ik wil heel graag ’jullie’ nieuwe blogger voor Shopaholiek worden!

WAT ALS IK SHOPAHOLIEK BLOGGER WORD?

Ik zou dan dolgraag opdrachten voor peuter jongens willen gaan doen. Want daar is ook een grote doelgroep voor. En ik ken inmiddels heel wat leuke insta-mama’s die dit ook leuk vinden. Ik kan hier al mijn passies in kwijt. Het schrijven, fotograferen en het tip top kleden van mijn jongste zoon. Doordat Benja nog klein is, kan hij bijna overal mee naartoe en beleven we dagelijks onze eigen kleine avonturen. Bruce en Brett haken aan wanneer zij daar tijd en zin in hebben. Zo gaat dat als je puber bent en je niet meer altijd met je moeder op stap wilt!

WAT DRAAGT BENJA OP DE FOTO?

Als kledingset voor dit blog heb ik gekozen voor: een jogg jeans broekje van Blue Rebel jeans en een shirt van Funky XS! Afgestyled met slippers van Havaianas en een hoedje + zonnebril bij H&M vandaan. Ik vind het belangrijk voor een dreumes/peuter dat zij zich lekker kunnen bewegen in kleding en dat is gemaakt van zachte stoffen, die alle kanten op meebewegen.

TOT SLOT….

Ik hoop dat ik jullie een goede indruk heb gegeven van wie ik ben. Hopelijk tot snel als jullie nieuwe kidsfashionblogger.

Groetjes van Renate.

DSC05702 DSC05678 DSC05710

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply