Angelique BLOGGEN

Wordt Mandy onze nieuwe Kidsfashion-Blogger?

20 juni 2017
Untitled design (12)

Mix en Match met de spring/summer collecties van 2017

Mijn liefde voor kindermode is groot, heel groot! Volgens mijn vriend zelfs (een beetje) uit de hand gelopen en misschien heeft hij wel gelijk. Ik kan ’s avonds urenlang webshops afstruinen, nieuwe collecties bewonderen, zoeken naar inspiratie en nieuwe trends en toffe setjes bedenken voor Aiden.

“Zelf doen”

Dat laatste is leuk maar als moeder van een drie jarige eigenwijze peuterpuber heb ik hier niet altijd iets over te zeggen. Aiden heeft een duidelijke mening en heeft zelf graag ook wat in te brengen als het over zijn kleding gaat. De nodige onderhandelingsmethoden (van beide kanten) komen voorbij net zolang totdat we allebei tevreden zijn met het resultaat. Omdat fotograferen een hobby van mij is en Aiden graag voor de camera staat deel ik deze outfits graag met onze volgers op Instagram. Zo hoop ik andere mama’s en papa’s ook weer te inspireren.

Aiden’s kledingkast

Hoewel de inhoud van Aiden’s kledingkast ruim een jaar geleden voornamelijk bestond uit monochrome items is het nu een fijne, kleurrijke bedoening. En met de zomer die er aankomt is een beetje kleur misschien ook wel leuker!

Sportieve zomer outfits

Gelukkig is er genoeg kleur te vinden in de nieuwe Spring/Summer collecties van dit jaar. De ‘sport style’ trend die je in veel collecties terug ziet is wat mij betreft één van de leukste trends van de afgelopen jaren. Met de vrolijke kleurtjes en de comfortabele pasvorm is Aiden ook heel erg blij. Het setje dat hij op de foto draagt is zijn favoriet! Het broekje en de tanktop van Bobo Choses zijn los van elkaar goed te combineren maar ook als setje een geweldige match! Omdat we helaas niet de hele zomer rond kunnen lopen in een korte broek is dit een leuke optie voor de minder warme dagen. De bomber van Tao & Friends is een echte eyecatcher. Het jasje is gemaakt van een dunne, glimmende, marineblauwe stof met een geweldige geboorduurde flamingo achterop.

Ik heb dit sportieve setje afgestyled met zwart witte sportsokjes en zwarte Converse All Stars, die wat mij betreft in geen enkele schoenenkast mogen ontbreken. Zowel voor je kindje als voor jezelf!

Wees creatief en uniek maar blijf jezelf

Het is leuk om mee te gaan met de trends maar als het niet bij Aiden past, koop ik het niet. Omdat ik door mijn werk in de kinderopvang veel verschillende kledingstijlen zie weet ik heel goed wat ik wel en niet leuk vind voor Aiden. Ik vind dat zijn kleding moet passen bij zijn persoonlijkheid maar het hoeven niet altijd enorm uitgesproken outfits te zijn. Soms mix ik opvallende items met stoere basics zoals een mooie jeans, een simpel vestje of een spijkerblousje. Op deze manier loopt hij er toch altijd uniek bij.

Shop de look

Aiden (5) Aiden (4) Aiden (3) Aiden (1)

 

 


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply