Angelique SPEELGOED

De nieuwste LOL: Surprise Biggie Pets

10 augustus 2018

Eva treft het: ze had nog één verlaat  verjaardagskadootje tegoed en samen gingen we op een drafje – Eva rende zowat – richting de buren, want het pakketje was bezorgd bij de buren. Na de Hatchimal-gekte, waar ze overigens heel graag mee speelt, is ze ook gek op L.O.L. Surprise. Op Youtube had ze al wat filmpjes gezien en de nieuwe L.O.L. Surprise Biggie Pet moest het worden. – Zo zie je maar wat het effect van Social Media is op kinderen. Vroeger zaten wij aan de buis gekluisterd tijdens de reclames op tv rond Sinterklaas. Weet je nog? Alles wilde ik hebben, en ik maar zeuren dat ik van alles wilde van de Sint-. We moesten dus snel via  de speelgoedwinkel zo’n Biggie Pet bestellen, want ze vliegen schijnbaar de winkels uit. Gelukkig waren we op tijd. Ze moest er alleen nog eentje uitzoeken, want er zijn vier versies van de Biggie Pets: Hop HopDollmationNeon Kitty* en M.C. Hammy. 

L.O.L. Surprise! Biggie Pets bevatten talloze verrassingen binnenin en zijn inclusief dragen-en-delen-accessoires. Het Eye Spy Series-vergrootglas gebruik je om codes te vinden en verrassingen te ontgrendelen! Ontdek 15 verrassingen met L.O.L. Surprise! Biggie Pets! Krijg jij 2 of 3 baby’s? Of misschien voedselbaby’s? Dat is een verrassing!

De lieve beestjes zitten verstopt in een balletje met hengsel, welke ook gebruikt kan worden als rugzak. Speur met het vergrootglas de geheime teksten en verrassingen op! In deze nieuwe L.O.L Surprise Eye Spy serie van het najaar kom je bij elk diertje iets nieuws tegen.

Vind de schattige baby pets samen met andere verrassingen binnenin de Biggie Pets en verzamel ze allemaal!

Je shopt de Biggie Pets bij Intertoys.

lol3

lol4

lol1

De Biggie Pet kan gebruikt worden als rugzak en als spaarpot

unnamed (23)

unnamed (24)Product specificaties:

  • Iedere Biggie Pet bevat 15+ verrassingen!
  • 2 pets baby’s en 1 babybedeltje OF voedselbaby bedeltje binnenin
  • Accessoires dragen en delen: vergrootglas en de halsketting worden een halsketting voor jou!
  • Je kunt ze dragen als een rugzak of gebruiken als een spaarvarken
  • Inclusief draagtas
  • Verzamelposter
  • Adviesprijs: €42,99
  • *Neon Kitty is alleen verkrijgbaar bij Intertoys

 

unnamed (25)

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply