Angelique TIPS WONEN

Wasparfum: je blijft wassen!

10 maart 2020

Als er iets veel terugkomt hier in huis is het wel de was. Niet normaal. Maar goed, wat wil je? We zitten hier met vijf man + aanhang, een hond en we sporten allemaal. Dus reken maar uit: dat zijn echt wel veel wasjes per week.

Ik ben gek op lekkere geurtjes, ook als het om de was gaat. Niks zo lekker dat als je binnenstapt en het hele huis geurt naar vers gewassen kleding. Heerlijk! Heb jij dat ook? Dan hebben we hier op de redactie een leuke tip voor je. Vorige week kregen wij een superleuk pakketje binnen met daarin allerlei samples van Wasparfum van Il Bucato di Adele. Hele mond vol, en zoals je vast al geraden hebt komt deze wasparfum uit Italie. Er zijn verschillende wasparfums, voor iedere was een passende geur.

logo Ilbucatodiadele klein

  • Argan: een warme toon van citrus, cyclamen, cederhout, musk en vanille
  • Puur wit: bloemig, met witte roos, geranium, lelietjes-van-dalen, musk en vanille
  • Blauwe diamant: bloemig, met orchidee, lelietjes-van-dalen, witte musk
  • Frisse was: bloemig, met perzik, jasmijn en citrusvruchten
  • Zonnige dag: bloemig, met roos, heliotroop, mos en cederhout
  • Druppel: bloemig, witte bloemen, kaneel, witter musk
  • Mos en Lotus: bloemig, lotusbloemen, lelietjes-van-dalen, eikenmos en cederhout
  • Oosters goud: bloemig met bergamot, roos, vanille en hout
  • Vanille & Mirre: zoet/pittig met kaneel, mirre, vanille en cederhout
  • Ylang Ylang & Jasmijn: licht bloemig met lelietjes-van-dalen-jasmijn, ylang ylang, roos en lavendel
Sinds kort hebben ze een nieuwe geur, de SPORT. Deze bevat actieve moleculen die geurtjes neutraliseren, ideaal voor de sportieve mama’s onder ons.

Je doseert de wasparfum is het bakje van de wasverzachter in je wasmachine, zo gaat het mee met je laatste spoelbeurt waardoor het werkelijk heerlijk gaat ruiken! Alle geuren hebben een aanhoudende geur. Je kunt zelf uiteraard bepalen hoeveel je gebruikt, maat het advies is echt maar een klein dopje dus. je doet lekker lang met je fles en is geschikt voor handwas of de machine

Voor meer wastips verwijzen wij je naar dit wasblog. Heb jij al zin om te wassen?  De mijne is net klaar, dus die ga ik even ophangen, en ik kan je zeggen: het hele huis ruikt naar Oosters Goud: mijn favoriete wasfarfum, doet me beetje denken aan onze tijd in Dubai.

Noot van de redactie: volgende week opent Angelique haar winkel Parels & Co, en we gaan even kijken of wij misschien een verkooppunt kunnen worden, want we zijn oprecht fan van deze wasparfum.

 

2a58e8bb-c77b-43c3-b96b-02bbb1950bb2

 

Headerpic by Shutterstock

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply