Angelique BABY

45 en zwanger van de 6e: hallo wereld

28 oktober 2017

De uitslag van de NIPT-test is binnen. Na een aantal spannende weken horen we dat alles oké is.  Nu wordt het wel heel echt en letterlijk en figuurlijk tastbaar. Ineens krijg ik het gevoel dat er van alles geregeld moet worden: het shoppen kan beginnen. Eerst eens los gaan op stoere maar toch vrouwelijke positiekleding. Dat valt nog niet mee, het zijn al snel van die saaie bloemenprintjes of printjes die ik niet eens voor een zakdoek leuk zou vinden. Het schiet door mijn hoofd om een vrouwelijke, stoere mamalijn te ontwerpen. Gelukkig kan ik bij H&M slagen voor mijn basiskleding. Nu is het ook tijd om onze kinderen en familie op de hoogte te gaan brengen. Ben best zenuwachtig voor hun reactie, gek he?! Maar in ieder geval kunnen we met 100% zekerheid vertellen dat we zwanger zijn en dat zowel ik als het kindje in mijn buik het goed doen.

Via FaceTime spreken we onze dochter van 19 die op dat moment in Australië werkt en woont. Zenuwachtig brengen we het grote nieuws; we hebben je wat te vertellen… ze zegt;” je bent zwanger”! “Ja, dat klopt” zeg ik. “Nee, je maakt een grapje, echt? Hoe kan dat?” Tja, moet ik jou dat nog uitleggen schat? Echt? Uiteraard was ze ff in shock maar daarna was ze ook door het dolle heen. Voortaan wil ze wel graag op de hoogte blijven van belangrijke zaken zoals deze.

Blij en vooral opgelucht over haar reactie omdat zij de meest kritische is van de meiden hebben we daarna de oudste persoonlijk gesproken en haar en cadeautje aangeboden: babyslofjes. Ze keek ons met grote ogen aan en de tranen liepen over haar wangen en bij ons ook. “Zijn jullie er blij mee?” vroeg ze voorzichtig. Volmondig en naar waarheid riepen we “ja” in koor. Wat een hoop tranen en vreugde, wow!

Iedereen mag het nu weten, ik trek mijn wijde gewaad uit en daar steekt een dikke buik uit, hier het bewijs!!! Hallo wereld, hier mijn dikke buik, hier ons kindje. Ik ben 14 weken zwanger.

Liefs, Miranda

Meer lezen over Miranda’s zwangerschap? Klik dan even hier.

 

 

Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply