Barbara REVIEWS

Franse slag op Nederlandse bodem met émile et ida

10 september 2017
emile et ida

Houd jij van de Franse slag? En daarmee bedoel ik niet het afraffelen van al je werkzaamheden, maar juist de geweldig costumized, mooi gedetailleerde en enorm hippe kleding uit het romantische Zuiden! De trends komen tenslotte vaak uit Frankrijk en dat zie je ook hier.

Het okergeel, de salopette snit en vooral de oogjes als detail op de banden, maken dat dit jurkje toch net even anders is als al de andere salopettes. Wellicht denk je, als je aan een Frans merk denkt, dat de prijs ook wel sophisticated high zal zijn, maar dat valt écht mee! Het is midrange, maar de kwaliteit is echt mooi!

Zo was ik al een tijdje dol op émile et ida! De Franse Touch kun je namelijk geweldig combineren met sporty en laat ik nu houden van deze twist. Emile et Ida kenmerkt zich door de super zachte jerseys, mooie details (kijk maar naar de knipoogjes). Het is een tikje retro met een romantische twist voor de meisjes en meer rock voor de jongens.

Met dit Franse jurkje in m’n hoofd zag ik direct de mix met een oer-Hollands merk! Dit shirtje met de ruffle schouders en de Ufo’s en planeten als opdruk is zo ontzettend cool! Juist door deze opdruk wordt de romantische roezel weer stoer! De maillot met de okergele streep maakt het outfitje helemaal tip-top af!

Facts

  • Nova is 3 jaar en draagt émile et ida in maat 3. Dit is wel even goed om te weten, want ik heb een paar keer heen en weer moeten sturen, omdat het te groot bleek;)
  • Het shirtje en maillot zijn maat 98/104 en zit perfect

Shoppen

  • Je bent vast net zo verliefd geworden als ik, dan zou ik het hier shoppen
  • Het shirtje en de maillot shop je bij Adorablekidzz

Barbara

  • Wil je Nova en haar zussen volgen dan is het leuk om mij te volgen op Instagram barbara.vanschaik. Dit rokje in de mix zal nog weleens voorbij komen en niet alleen voor het witte doek.
  • Meer blogs kun je hier teruglezen.

Emile et Ida

Emile et Ida

 

Emile et Ida

Emile et Ida

Emile et Ida

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply