Barbara MAMA-INSPIRATIE REVIEWS

Barbara’s Choice luipaard winterjas voor jou en je mini-me

1 oktober 2017
Barbara's Choice luipaard winterjas

Barbara´s Choice luipaard winterjas is GROWAHHH…..

Deze jas is er één om op te eten.  Hoe tof om dit samen te dragen. Dragen jij  en je mini-me wel eens dezelfde kleding of misschien hetzelfde stijltje? Ik best wel eens. Echt niet elke dag, maar zo af en toe vind ik het zeker heel leuk. Hiermee ga je natuurlijk all the way, tenminste, als je buiten loopt. Je valt in ieder geval wel op in de stad;)

Zonne en ik vielen ook op. Wij liepen op een doordeweekse middag in ons vestingstadje om onszelf in vol ornaat op de foto te laten zetten. Zonne vond het direct een geweldig idee zo dichtbij haar mama!

Deze Black Leopard jassen zijn ideaal om meerdere redenen:

Hij is heel basic door het grijs en de zwarte vlekken. Ideaal om geregeld te dragen. Je staat misschien versteld, maar het matcht heel vaak bij je outfit en dus ook bij die van je meisje.

De lengte is ook heel fijn. Hij houd je lekker warm en bij een broek zal het nooit misstaan, maar hoe ideaal ook met een jurkje of rokje. De lengte maakt dat je met gemak op de fiets kunt zitten en niemand ziet dat de stof van je jurkje omhoog kruipt. Ook met laarzen en hakken is deze jas heel classy!

Daarop inhakend, de rits is voor de meisjes, als wel voor ons, aan twee kanten open te ritsen; van onder en van boven. Zo kun je dus gemakkelijk naar school fietsen en wij zitten niet meer met jas aan in de auto gepropt, want hij valt mooi langs je heen.

Opvallend aan deze jas is dat het een lichtgewicht exemplaar is en het is water- en winddicht! Perfect voor onze Hollandse winters. Wellicht denk je als je het voelt, het is te licht! Maar nee, dat is juist het fijne van deze jas. Hij houdt je echt warm!  Weet je nog mijn blog van vorig jaar met de camouflage jas? Deze jas heb ik de hele winter kunnen dragen en ik ben echt wel een koukleum zo stilstaand op het schoolplein, maar ik heb het niet koud gehad.

De grootste verrassing is de 2-in-1 jas. Je hebt eigenlijk twee jassen in je handen. Op de foto’s heb ik hem ook even omgedraaid en dit kan dus ook met de jas van Zonne. Heb je genoeg van de luipaardvlekken? Ga dan voor het basis zwart. En zie je hoe fraai het is gestikt? Ook de zwarte kant is opvallend mooi afgewerkt!

Facts

 • Zonne draagt de Barbara’s Choice jas in maat 116/122 en zij is 122 cm.
 • Sweater en maillot is van Brand for Girls
 • Tule rok van Nik & Nik
 • Veterboots van Studio Maison
 • Barbara draagt de jas in maat S en valt normaal
 • De dames shopper is van Zebra Trends

Verdere informatie

Shoppen

 • Kixx online
 • en onder andere bij Nynstyles en Hip en Stip
 • De dames jas shop je bijvoorbeeld bij verschillende vestigingen van Van Toor en bij Lef in Hilversum

Barbara

 • Volg je mij al op Instagram: barbara.vanschaik? Daar laat ik elke dag wel een plaatje zien van mijn meiden en nu natuurlijk ook van mezelf;)
 • Meer blogs van mij lees je hier terug

Barbara's Choice luipaard winterjas

Barbara's Choice luipaard winterjas

Barbara's Choice luipaard winterjas

Barbara's Choice luipaard winterjas

Barbara's Choice luipaard winterjas

Barbara's Choice luipaard winterjas

Barbara's Choice luipaard winterjas

Barbara's Choice luipaard winterjas

 

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply