Barbara KIDS FASHION NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

SNEAK: Moodstreet zomer 2018

7 februari 2018
Moodstreet zomer 2018

Moodstreet zomer 2018 ligt in de winkels en Zonne mag jullie in deze review alvast een geweldig sporty en girly setje laten zien. Een zomerse feeling willen we je vanavond geven, want de hele collectie is namelijk heerlijk zomers met roezel topjes en blousejes, zalige zwierige rokjes en ook de sporty items zijn in deze collectie héél tof!

We zijn in de Mood voor de zomer, dus Zonne en ik doen net of het zomer is en zijn heel snel even naar buiten gegaan om dit gave stijltje van Moodstreet op de foto te zetten en ook de geweldige wolkenluchten voor het gedurfde effect;), want dat vind ik Moodstreet wel hebben. De mix van sporty en zacht zomers girly is een geweldig geslaagd en gedurfde mix geworden.

Kijk maar eens naar het vest/ jasje. De kleur, framboos roze, het prachtige pastelblauw en dan weer de sporty streep op de mouwen heeft de twist. Het tijger embleem blijft boeien en verveelt me nooit. Het vestje valt soepeltjes om Zonne’s lijf. Hierdoor is het girly effect een feit en zie je de kwaliteit er écht aan af.

Wij hebben het gecombineerd met een geweldige kaftan blouse. Dit is toch prachtig? De gouden pailletjes en de hardroze pompoms geven je een strandgevoel. Maar waarom alleen over je bikini? Nee, draag het juist nu met die leuke spijkerbroek, jogpants of natuurlijk straks met dit aparte spijkershortje.

Apart? Ja, de wassing is mooi en de verticale strepen zijn bijzonder stoer. Dit is niet zomaar een spijkershort, maar toch net weer even anders. Het soepele denim is zo zacht als velour en heeft omgeslagen pijpjes.  Ook aan het gemak is gedacht, want aan de binnenkant van de taille zit elastiek, zodat je hem altijd op maat kunt maken en een riem niet per se nodig is.

Tip!

Moodstreet heeft nog een heel mooi wit/roze sporty shirt wat je weer onder het bloesje kunt dragen. Zo kun je naar hartenlust wisselen met je items geheel afgestemd op jouw mood.

Facts

  • Houd je van de mix girly & sporty check dan de zomercollectie 2018 van Moodstreet
  • Zonne is 125 cm. en draagt alles in maat 128/134
  • Het soepelvallende jackje is nu al binnen te dragen
  • Het blouseje is een top stuk en staat natuurlijk ook supertof op die leuke stoere broek die je al in de kast hebt
  • Evenals het jackje, want dit wordt toch écht een topper deze zomer. Let maar eens op! Deze is perfect te combineren bij andere items uit de kast

Shoppen:

Barbara

  • Kom je mij volgen op Instagram: barbara.vanschaik? Daar plaats ik geregeld outfitfoto’s van mijn meiden, maar ook dagelijkse foto’s komen wel eens voorbij. Het lijkt mij leuk je daar te spreken.
  • Meer blogs lees je hier terug
  • De kousen en het hemdje zijn uit eigen kast

Moodstreet zomer 2018

Moodstreet zomer 2018

Moodstreet zomer 2018

Moodstreet zomer 2018

Moodstreet zomer 2018

Moodstreet zomer 2018

Moodstreet zomer 2018

Moodstreet zomer 2018

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply