Hanneke REVIEWS SCHOENEN

Keep it Koel and Play it loud!

5 november 2018

KOEL 4 KIDS HERFST/ WINTER ’18/’19

Vanavond is het weer tijd voor een review van een van mijn favoriete kinderschoenenmerken, namelijk Koel 4 Kids! Eerder liet Aukje al haar favoriete laarsjes zien van dit merk, kijk hier maar eens. Vanavond is het de beurt aan Sepp om jullie een paar stoere schoenen te showen!

Koel 4 Kids bracht in 2006 haar eerste collectie op de markt. Ik kende het toen nog niet maar vanaf dat Mats zijn eerste stapjes zette (zo’n 3 jaar later), zijn wij al groot fan. Het doel van Koel4Kids is om verfrissend te zijn, hoge kwalteit te leveren en toch betaalbaar te zijn. Dat lukt ze dan ook al jaren heel goed!

De collectie is elk seizoen behoorlijk uitgebreid. Het valt dus niet mee om een keuze te maken. Sepp keek zelf mee en koos uiteindelijk voor een prachtig paar in zijn lievelingskleur blauw, namelijk: ‘Hugo Blue’. De stevige schoenen zijn gemaakt van blauw suede en zijn voorzien van zowel veters als een rits. Ideaal dus, want Sepp strikt zijn veters nog niet zelf maar kan zo toch zijn schoenen zelf aandoen. De latex rubberzolen hebben een stevig profiel en de schoen heeft een goede pasvorm. De jeansblauwe kleur matcht overal bij dus ze zullen veel gedragen worden!

Hoe vind je Sepp zijn outfit? Is deze niet gaaf?! Samen met de schoenen ziet hij er helemaal ‘KOEL’ uit! De hele outfit, bestaande uit een sweatpants, neon gele longsleeve en blouse komt uit de vierde levering van Quapi Kidswear. Ik vertelde jullie al eerder dat de naam Quapi is afgeleid van het woord ‘Guapo’ wat ‘knapperd’ betekent. Ik ben natuurlijk bevooroordeeld maar ik vind dat Sepp deze naam absoluut eer aan doet 😉

INFO:

  • Sepp draagt maat 33 van de schoenen. Ze vallen goed op maat tot iets ruimer.
  • Sepp is 120 cm en draagt de hele outfit in maat 122/128
  • De schoenen zijn schokdempend, met een zachte hak-opvang waardoor de spieren, gewrichten en wervelkolom worden ontzien. Verder zorgen onze zolen voor een goede afwikkeling van de voet.
  • Schoen ‘Hugo’ is er ook nog in een aantal andere kleuren!

SHOPPEN:

De schoenen zijn hier verkrijgbaar via de officiële site van Koel 4 Kids.

Koel4KidsKoel4KidsKoel4KidsKoel4KidsKoel4KidsKoel4KidsKoel4KidsKoel4KidsKoel4Kidssponsored-post

 

 

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply